🔥İndirim MSI VGA GEFORCE RTX 5070 TI - 49.199 TL * 9 Taksit

Arkadaşlar ben geçen vatan indirimlerinde aldım MSI VENTUS 5070ti şuan kullanıyorum gayet memnunum. Coil Whine yok . Kart hakkında hiçbir fikri olmadan çok yorum yapan var gerçekten.
Benim ventus siparişim geldi ama paketi açmadım henüz. Mevcut kartımı sattıktan sonra açma niyetindeyim. Forumda yazılanlar biraz ürküttü. Sıcaklık konusu benim için çok önemli. Hocam sıcaklıklar ne alemde?

Benim ventus siparişim geldi ama paketi açmadım henüz. Mevcut kartımı sattıktan sonra açma niyetindeyim. Forumda yazılanlar biraz ürküttü. Sıcaklık konusu benim için çok önemli. Hocam sıcaklıklar ne alemde?
Güzel duruyor ventusun eski serilerine nazaran biraz korku var sanırım genel tecrübe olumlu gibi 66-70 arasında genel baktığım testlerde, inno3d de fena durmuyor tek kötü yanı ikinci elde bir msi değil

Son düzenleme:
Ben de Ventus ile Inno3D arasında kalmıştım.

Ventus 43 bine Inno3D 39 bine geliyordu. Bütçem maksimum 40 bin lira olduğu için inno3d aldım ve pişman olmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam MSI modelleri giriş seviyesinden tepeye kadar sıralarsa Shadow - Ventus - Inspıre - Gaming Trio diye gidiyor. Inspıre güzel bir orta sınıf modeldir alınabilir.
Teşekkürler hocam, peki msı dışında başka hangi marka ve serisini önerirsiniz? 5080 inspire 75 bin civarında şuanda bir iki haftaya zam gelebilir miş diyor vatandaki çalışanlar

Teşekkürler hocam, peki msı dışında başka hangi marka ve serisini önerirsiniz? 5080 inspire 75 bin civarında şuanda bir iki haftaya zam gelebilir miş diyor vatandaki çalışanlar
Stok bulabilirseniz Palit GameRock da çok iyi. 5070 Ti modelini ilk çıktığında almıştım hala çok serin ve sessiz çalışıyor. En güzel yanı da CW yok.
Görüntüsü zaten Nvidia 50 serisinde en iyi tasarıma sahip bana göre.

Şu nvidia kartlarla ilgili herhangi bir konu açıldığında hemen amd 9bin bilmem ne önerenler hic yorulmuyorlar :D Kardeşim adam sevse amd alır demek ki fg falan kovalıyor ya da nvidia seviyor. Her konuda goruyorum bu arkadaşları :)

Hocam 68-70 dereceleri gördüm en fazla fan sesi var ama rahatsız edici derecede değil bu fiyatlara göre iyi bile bence ve birde sonuçta MSI kim ne derse desin sorun yaşadığında muhattap olacağın marka da önemli.

Peki hocam Galax, Palit, Zotac, Inno3d, Colorful veya Gainward gibi markaların soğutmaları nasıldır? Yani alırken araştırma yapmış olduğunuzu varsayarak bilginiz vardır diye soruyorum. Bilginiz veya güvenilir bir kaynağınız varsa ve paylaşabilirseniz müteşekkir kalacağım. Çünkü ben de 5070Ti için bu markalardan uygun fiyat ve taksit kovalamaya başladım.
Not: Halihazırda Galax 4070 Super kullanıyorum, şuana kadar Galax'dan memnun kaldım diyebilirim.
Hocam markaya değil modele bakacaksın. Ha bu giriş seviye markaların çoğu modeli kötü üst segmentte. Ama belli olmuyo iyi yaptıkları modeller de oluyo. Model at söyleyeyim

Vatandan Zotac 5070ti Solid Core White aldık kardeşime, yılların gpu markası ben biliyorum ama msi,asus dışında gpu kullanmayan biraderin kendini ikna süreci biraz uzun sürdü tabi:) 20 gün oldu şimdi oldukça mutlu çünkü ufak birkaç ayar ile sadece 2-3 fps kayıpla 55 dereceyi geçmeyen buz gibi bir kartı oldu. Yani markaya-modele pek takılmayın, bu atanamayan 5080 lerin undervolt kapasiteleri üst düzeyde.

Vatandan Zotac 5070ti Solid Core White aldık kardeşime, yılların gpu markası ben biliyorum ama msi,asus dışında gpu kullanmayan biraderin kendini ikna süreci biraz uzun sürdü tabi:) 20 gün oldu şimdi oldukça mutlu çünkü ufak birkaç ayar ile sadece 2-3 fps kayıpla 55 dereceyi geçmeyen buz gibi bir kartı oldu. Yani markaya-modele pek takılmayın, bu atanamayan 5080 lerin undervolt kapasiteleri üst düzeyde.
Şu anda genel olarak farklı markaların üst segmente tek eksiği sensör konfigürasyonu kaldı. Düzgün bir şekilde o da yapılsa örneğin Asus'un Rog Astral'de kullandığı akım ve voltaj izlemesi gibi tüm sıkıntılar çözülecek.

bu ventus modelleri öyle abartıldığı gibi mangal yakmıyor. sadece 5-6 derece fazla calısıyor taksitle almak isteyen değerlendirebilir. ama arkadaşın dediği gibi colorful igame daha iyi bir seçenek.
not: bu linkin işi bitmiş ilerde ucuza ve taksitle görürsünüz diye yazıyorum.

bu ventus modelleri öyle abartıldığı gibi mangal yakmıyor. sadece 5-6 derece fazla calısıyor taksitle almak isteyen değerlendirebilir. ama arkadaşın dediği gibi colorful igame daha iyi bir seçenek.
not: bu linkin işi bitmiş ilerde ucuza ve taksitle görürsünüz diye yazıyorum.
Katılıyorum ventus kullanan biri olarak. Çok gereksiz gömüldü bu kartlar. Hic bir sıkıntısını görmedim. Koskoca msi in muhendisleri değil bizim akıllılar biliyo kac derecede çalışması lazım bilmem ne. 3-5 derece icin ne kavgalar verildi bu forumda...:D

Katılıyorum ventus kullanan biri olarak. Çok gereksiz gömüldü bu kartlar. Hic bir sıkıntısını görmedim. Koskoca msi in muhendisleri değil bizim akıllılar biliyo kac derecede çalışması lazım bilmem ne. 3-5 derece icin ne kavgalar verildi bu forumda...:D
Bizim insanlar abartmayı sever. Ventus serisinden 2 kart kullandım; dediğim gibi, tek fark mesela colorfull 65 dereceyi görüyorsa, ventus 71 derece. 5-6 derece için bu kartı kara listeye almak saçmalık. Şu an elimde ventus serisinden herhangi bir kart yok; ilk tercihimde olmaz, onu da belirteyim.

Geri