Jahrein, Gamer Derneği Kuruyor !

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,846
Takip edenlerin bileceği üzere Ahmet abi bir süredir bir oyuncu ve yayıncı derneği kurmak istiyordu. Fakat oyun sektörü tekel altında olduğu ve yayıncıların pek yanaşmamasından dolayı bu dernek işinden zamanla vazgeçti. Bu son Aile Bakanlığı olayından sonra bu olay tekrar gündeme geldi, dernek tüzük çalışmalarına başlamışlar. İlk başta içerik üreticileri davet edilecek ve ilerleyen vakitte oyuncular da bu derneğe üye olabilecek. Derneğin kuruluş amacı bir sivil toplum kuruluşu olmak ve gaming sektöründe bilir kişi sıfatı ile devlet kurumlarına rehberlik etmek, yapılacak düzenlemelerde hem paydaşlar hem de devlet arasında bir köprü görevi görmek. Ahmet abi bu işe girdiğine göre bir kaç demirbaş yayıncı ile de görüşmüştür bence, ilerleyen vakitte daha da gündeme gelecek bir mesele gibi.

Siz kurulması planlanan bu derneğe katılmayı düşünür müsünüz?

Türk oyuncu topluluğuna yönelik bu hamleyi nasıl değerlendiriyorsunuz?

1770052286127.webp

Son düzenleme:
Dernek taraflı olacaksa bir anlamı yok.

Böyle yükselmeleri oluyor, vitesi düşürür yine gündem soğuyunca.

Çok önceden olmalıydı. Geç de olsa adım atılmasına sevindim. Yayıncılar ve içerik üreticileri için iyi bir oluşum olur.

Kurmam demişti, eğer kurarsam cs gibi tipler gelir bozulur her şey diyordu

OYUNUMA DOKUNMA

ÇOK DOĞRU KARAR.

en son yayıncı derneği de kuruyordu ondan önce de sözde parti kurup milletvekili olacaktı ne dese yarım bırakıyor çok da güvenmemek lazım
Yayıncı derneği işinde kimse yanaşmadığı için vazgeçti. Parti olayında eşi istemediği için vazgeçmişti sanırım, çocuğu da oldu. Bu sefer ciddi gibi, bütün oyuncular olarak yumurta ardımıza dayandı. Birinin bir şeyler yapması gerekiyordu bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurmam demişti, eğer kurarsam cs gibi tipler gelir bozulur her şey diyordu
Son hikayeye bak çalışmalara başlamışlar. Bende merak ediyorum bakalım nereye gidecek bu gidişat.

Dernek taraflı olacaksa bir anlamı yok.

Böyle yükselmeleri oluyor, vitesi düşürür yine gündem soğuyunca.
Taraflı derken neyden taraf anlamadım hocam, oyun sektörü sonuçta:unsure:

Takip edenlerin bileceği üzere Ahmet abi bir süredir bir oyuncu ve yayıncı derneği kurmak istiyordu. Fakat oyun sektörü tekel altında olduğu ve yayıncıların pek yanaşmamasından dolayı bu dernek işinden zamanla vazgeçti. Bu son Aile Bakanlığı olayından sonra bu olay tekrar gündeme geldi, Ahmet abi elini taşın altına koyacak gibi duruyor, dernek tüzük çalışmalarına başlamışlar. İlk başta içerik üreticileri davet edilecek ve ilerleyen vakitte oyuncular da bu derneğe üye olabilecek. Derneğin kuruluş amacı bir sivil toplum kuruluşu olmak ve gaming sektöründe bilir kişi sıfatı ile devlet kurumlarına rehberlik etmek, yapılacak düzenlemelerde hem paydaşlar hem de devlet arasında bir köprü görevi görmek. Ahmet abi bu işe girdiğine göre bir kaç demirbaş yayıncı ile de görüşmüştür bence, ilerleyen vakitte daha da gündeme gelecek bir mesele gibi.

Siz kurulması planlanan bu derneğe katılmayı düşünür müsünüz?

Türk oyuncu topluluğuna yönelik bu hamleyi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Açıklamaya bakmak için son hikayeye bakabilirsiniz:
https://www.instagram.com/jahrein/?hl=tr

Alıntıyı görüntüle
dinom ile yola devam

Yayıncı derneği işinde kimse yanaşmadığı için vazgeçti. Parti olayında eşi istemediği için vazgeçmişti sanırım, çocuğu da oldu. Bu sefer ciddi gibi, bütün oyuncular olarak yumurta ardımıza dayandı. Birinin bir şeyler yapması gerekiyordu bence.

Son hikayeye bak çalışmalara başlamışlar. Bende merak ediyorum bakalım nereye gidecek bu gidişat.

Taraflı derken neyden taraf anlamadım hocam, oyun sektörü sonuçta:unsure:
Oyun sektöründe sadece oyun değil içerik üretenler de var ve sevmediği insanlar da var oradan. Gidip de onların yaşayabileceği sorunlara da ses getirmeyecekse sevmediği için, bir anlamı olmaz.

Adamın çok nefret edeni var bu iş olmaz. İşin garibi bu adamdan başka yapacak adam da yok. Jahrein'in yerinde olsam hiç takmam keyfime bakarım. Değmeyecek çok şey için kendini çok öne attı, göze çok batıyor.

Adamın çok nefret edeni var bu iş olmaz. İşin garibi bu adamdan başka yapacak adam da yok. Jahrein'in yerinde olsam hiç takmam keyfime bakarım. Değmeyecek çok şey için kendini çok öne attı, göze çok batıyor.
Var bence daha nötral adaylar. İlla Jahrein yapar diye bir kanı yok. Taraflı davranabileceğini düşündüğümden onun olmasını istemezdim ama yaparsa da bi şey diyemem.

Var bence daha nötral adaylar. İlla Jahrein yapar diye bir kanı yok. Taraflı davranabileceğini düşündüğümden onun olmasını istemezdim ama yaparsa da bi şey diyemem.
Yav aga hadi ya yorma. Jahrein yapmazsa kim yapacak? Hepsi ılık g*tlü muhalif. Kendine dokunana kadar ses çıkarmayan, kazara ünlü olmuş adamlar mı? Kim para yakacak bunun için? Kimin kaynağı var o kadar, bir o kadar da yürek. Bu arada Nötral aday ne? İlk defa mı cümle içinde kullandın?

jahreni midir nedir onun olduğu hiçbir projeye girmem
Birincisi zaten stemda oyun alanlar vergi dahil alıyorlar
ikincisi ortalığı bulandırmanın anlamı yok.
Ülkede her şey böyle evi yapan mütahit bile aynı bakkaldan çıkma mütahit gibi alakasız adamlar bir göreve geliyor.

Ayrıca twetterda ırkçı söylemlerini gördüm doğru mudur bilmem ama mide bulandırıcıydı
Şu herifi seven insan yok, ha buna evet demişim ha eski ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçeğe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,869
Üyeler
188,488
Son üye
Emirhanna
Geri