-xXXx-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 780
bende de oluyor anlamadım 3 kez hesap kitlendi bende deAyni sekil oldu 9060xt de bana hesap kitlendi sifresini acinca kendine geldi
bende de oluyor anlamadım 3 kez hesap kitlendi bende deAyni sekil oldu 9060xt de bana hesap kitlendi sifresini acinca kendine geldi
Bu kanal çıkmıyorLink vermek yasakmış sanırım ekran karti kovalıyorsanız telegeam kanalını takip edebilirsiniz amazondepofirsatlari
Bitmiş hemen acaba bu kart hep aynı kart mı alan iade ediyorsanırım iptal olan nitronun stoğu birkaç dakika önce geldi
N11 9060xt gelmiş taksitli ilginizi çekerseAyni sekil oldu 9060xt de bana hesap kitlendi sifresini acinca kendine geldi
amzndepo.Bu kanal çıkmıyor
Ti kaça düştü kardeşimdüşer düşmez gidiyor adamlar nasıl bot yazmışsa düşen tüm kartları oto satın alıyor 3 tane 9070 xt 1 tane 5070 ti aldı dün bot ben daha tıklayıp bilgilerimi bile giremedim
geçen düşen gigabayt olanı dedim bugün 5080 düştü 59a msi sahdow ona da yetişemedimTi kaça düştü kardeşim
hocam amazondan lazim yaBeyaz tuf 5070ti de gelmiş
Bitmiş hemen acaba bu kart hep aynı kart mı alan iade ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
N11 9060xt gelmiş taksitli ilginizi çekerse
O çok iyiydi kesinliklegeçen düşen gigabayt olanı dedim bugün 5080 düştü 59a msi sahdow ona da yetişemedim
Shadow geçenlerdede düşmüştü 58k 43k gigolayt da iyiydi bence bu fiyatları görünce düşünm3m3k lazım alınacaksa zaten botlar salmıyor bide düşündünmü gggeçen düşen gigabayt olanı dedim bugün 5080 düştü 59a msi sahdow ona da yetişemedim
valla sabah 9 da telegramdan bildirim gelir gelmez uyku sersemi girdim amazona tıkladım direkt hata verdi alamadım ama 9070 xt 9060 xt 5070 ti tuf beyaz tüm modeller duruyordu bi o gitmişti botu yapan sağlam yapmış ben manuel alınca bile amazon iptal ediyor ya da hesabı kitliyorShadow geçenlerdede düşmüştü 58k 43k gigolayt da iyiydi bence bu fiyatları görünce düşünm3m3k lazım alınacaksa zaten botlar salmıyor bide düşündünmü gg
9060XT 9070 gibi kartlarda ciddi fark olabiliyor bence o kartlarda mantıklıydı (hepsi için değil modelden modele çok değişiyor)2. el ekran kartlarını depodan almaya değer mi ? 5-10 bin tl fark için. Garantisinde vs. bir sıkıntı oluyor mu acaba?