Yardım SEN DE OY VER Oyunumadokunma

Oyumuzu verdik.
4K monitörümle keyifini çıkarmak istiyorum.
Oyunlarımıza engel olmazlar umarım.
Birkaç saat dünya stresinden uzaklaşalım diyoruz, ona da karışıyorlar. Gidin siyasetinizi yapın mecliste, napacaksın benim ne oynadığımı?

Çocukların da sorumlusu ebeveynidir. Takip etsin, öğretsin. Çocuk zaten dersini alır. Tabletle büyütüp sokağa attıklarınız sonra bizi bıçaklıyor etrafta.

Salın da oynayalım oyunumuzu evimizde.

+1 ama bu imza kampanyası pek etkili olmaz bu 95k kişi nin cimere yazması lazım.

Birkaç saat dünya stresinden uzaklaşalım diyoruz, ona da karışıyorlar. Gidin siyasetinizi yapın mecliste, napacaksın benim ne oynadığımı?

Çocukların da sorumlusu ebeveynidir. Takip etsin, öğretsin. Çocuk zaten dersini alır. Tabletle büyütüp sokağa attıklarınız sonra bizi bıçaklıyor etrafta.

Salın da oynayalım oyunumuzu evimizde.
Kesinlikle bizim kimseyede zararımız yok sadece oyun oynuyoruz dışarda kavgamız yok benim artık dışarda gezcek arkadaşımda kalmadı dost sandıklarım gitiler o yüzden tek kafa dağıtma aracım oyunlar

Ateşi gören canlıların tümü etrafa kaçışır. Ancak bir karınca, bir adet dijital imza ile devasa ateşe doğru telaşla koşturur. Onu gören bir başka karınca “Nereye böyle telaşla” diye sorar. Karınca “Duymadın mı? Uzun adam cs2 oynamamıza engel olmaya çalışıyor” deyince. Diğer karınca alaycı bir ifadeyle, “Daha önce yaptıklarını görmedin herhalde. Kocaman bir ateş. Kaçmaktan başka çare yok. Bir adet dijital imza ile mi o ateşi söndüreceksin” der. Bunun üzerine su taşıyan karınca, “Hiç olmazsa yönümüz belli olsun” diye karşılık verir.

Ateşi gören canlıların tümü etrafa kaçışır. Ancak bir karınca, bir adet dijital imza ile devasa ateşe doğru telaşla koşturur. Onu gören bir başka karınca “Nereye böyle telaşla” diye sorar. Karınca “Duymadın mı? Uzun adam cs2 oynamamıza engel olmaya çalışıyor” deyince. Diğer karınca alaycı bir ifadeyle, “Daha önce yaptıklarını görmedin herhalde. Kocaman bir ateş. Kaçmaktan başka çare yok. Bir adet dijital imza ile mi o ateşi söndüreceksin” der. Bunun üzerine su taşıyan karınca, “Hiç olmazsa yönümüz belli olsun” diye karşılık verir.
Güzel hikaye :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan çok daha fazla etkili olur.
O halde yazıcaz çaresi yok

-1
Oy kullanmayanlar da -1 yazsın ki, aramızdaki hainler belli olsun.😁

Verdik oyumuzu +1 ama site cok AI kokuyor ya sebepsiz rahatsiz oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,325