Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

insanları mal yerine koyup girilemeyen siteden satış yaptıklarından beri ugramıyorum , herkesin kendi fikri tabi ama boykot mantıgı yok zaten bizim milletde nerde ucuzsa al geç işi işte...
koltuklarının yorumları fena değil arayışta olan varsa
Ben koltuğu kovalıcam hocam bir ara cidden iyi indirime girmişti belki bu sefer de iyi indirim olur.

insanları mal yerine koyup girilemeyen siteden satış yaptıklarından beri ugramıyorum , herkesin kendi fikri tabi ama boykot mantıgı yok zaten bizim milletde nerde ucuzsa al geç işi işte...
koltuklarının yorumları fena değil arayışta olan varsa
ya sen gibi düşünen çok ama onun üstüne hem açıklama yaptılar bunla alakalı onlardan kaynaklı bi durum yok ama tabi senin kendi tercihin dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirimler neler bu hafta
bu hafta gaming ağırlıklı artık ig kanalından takipçilere ürün soruyolar bu hafta çoğu kişinin isteği olmuş

havit almayin aldirmayin. Havit SPACE NC01T TW991 PRO aldim; ilk sarjindan sonra kulaklik sapitti, sesi arttiriyorum sadece sol kulaklik artiyor, kisiyorum sadece sagdan ses geliyor gibi durumlarla karsilastim. Ek olarak modlari da calismiyor, gurultu engelleme gibi ayarlar. (iade talebi olusturdum sonucu bekliyorum)

onceden de fuxi h7 almistim, onu da iade ettim (biraz sansliydim) kulaklikta sesler surekli robotlasiyor, mikrofon ve seslerde yasaniyor bu durum. masa basinda oturmama ragmen kulakligin baglantisi kopuyor, gercekten rezil bir marka. uzak durun

saat 18.00'da direkt alabiliyor muyuz sitesinden bide sordukları yer neresi? nasıl istediğimiz ürünü sölicez

havit almayin aldirmayin. Havit SPACE NC01T TW991 PRO aldim; ilk sarjindan sonra kulaklik sapitti, sesi arttiriyorum sadece sol kulaklik artiyor, kisiyorum sadece sagdan ses geliyor gibi durumlarla karsilastim. Ek olarak modlari da calismiyor, gurultu engelleme gibi ayarlar. (iade talebi olusturdum sonucu bekliyorum)

onceden de fuxi h7 almistim, onu da iade ettim (biraz sansliydim) kulaklikta sesler surekli robotlasiyor, mikrofon ve seslerde yasaniyor bu durum. masa basinda oturmama ragmen kulakligin baglantisi kopuyor, gercekten rezil bir marka. uzak durun
teknik servise yaz

GK65 mikrofon baya iyi fiyattan satılmış. Piyasaya yeni sürülen model, bugün gördüm. Ses kalitesi ve teknik özellikler bakımından fiyatına göre oldukça iyi. Gürültü engelleyici yazılım ve de-esser filtresi ile gayet güzel sonuç verecektir (kendi ANC'si o kadar iyi iş yapmıyor). Tekrar bu fiyattan gelirse kaçırmayın, bedavaya yakın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,418
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri