şahsen bende 5 6 yıl kullanmadan değiştirmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum 3. senemdeyim 2 yıl daha idare ederim bi şekilde, ama bu artık kasıyor hadi değiştirelim kafasına girersem o zaman işte bu markaların ağına düşmüşüm demektir, bu devirde akıllı olmak lazım hocam.6-7 sene mi ne yaptın hocam![]()
Yav lol için 9070xt ye bile gerek yok eğer sadece lol oynayacağım diyorsan 9060xt falan al fazla paraya gerek yok.Yok hocam zaten 5090 almayacak yani LoL oynarsam zaten gidip 9070 XT alırım.ve öyle yapıcam 200k para verip lol mü oyniyim birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok iyi yapmışsın hocam hayırlı uğurlu olsun![]()
Çok haklısınız hocam bakalım bende bu kafaya girdim artık şuana kadar dediğiniz gibi düşünüyordum ve yapıyordum ama artık kasıyor en iyisi değiştiriyim diyordum ama artık no para kolay kazanılmayan bir şey sonuçta.şahsen bende 5 6 yıl kullanmadan değiştirmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum 3. senemdeyim 2 yıl daha idare ederim bi şekilde, ama bu artık kasıyor hadi değiştirelim kafasına girersem o zaman işte bu markaların ağına düşmüşüm demektir, bu devirde akıllı olmak lazım hocam.
Arada hikayeli oyunlar akar hocamYav lol için 9070xt ye bile gerek yok eğer sadece lol oynayacağım diyorsan 9060xt falan al fazla paraya gerek yok.
yani tabi bi anda fps 20 30lara düşüyorsa oynanamayacak düzeydeyse değiştirilir ya da upgrade edilir ama low medium ayarlara kadar çekip 60fps ve üstü veriyorsa, aşırı zengin değilsek değiştirimemeli diye düşünüyorumÇok haklısınız hocam bakalım bende bu kafaya girdim artık şuana kadar dediğiniz gibi düşünüyordum artık kasıyor en iyisi değiştiriyim yiyordum ama artık no para kolay kazanılmayan bir şey sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arada hikayeli oyunlar akar hocam![]()
Aynen öyle hocam 16 GB VRAM en sonunda oyunlarda VRAM hatası verene devam ya.yani tabi bi anda fps 20 30lara düşüyorsa oynanamayacak düzeydeyse değiştirilir ya da upgrade edilir ama low medium ayarlara kadar çekip 60fps ve üstü veriyorsa, aşırı zengin değilsek değiştirimemeli diye düşünüyorum
oldu olacak gidip apu sistem toplasınYav lol için 9070xt ye bile gerek yok eğer sadece lol oynayacağım diyorsan 9060xt falan al fazla paraya gerek yok.
neden olmasın ki, sadece lol oynayacaksa ?oldu olacak gidip apu sistem toplasın
Harbi he hele de 2026 da apu sistem dizip kickte lol yayını açma keyfisi deme keyfimeoldu olacak gidip apu sistem toplasın
4K hikayeli oyunlar akar hocam ya arada oynarım çok fazla oyunum var steamde onları bitiriyim sonra focuslanacam.neden olmasın ki, sadece lol oynayacaksa ?
apuya da gerek yok taşı bakırı birbirine sürtsün kendi kartını yapsın gerek yok yani.oldu olacak gidip apu sistem toplasın
ben şahsen o paraya 90 veya altı model Mercedes çeker masraflarını yapar yoluma giderimHem kurdan hem de stok sorunlarından dolayı şu anda birçok kişinin 200.000 TL gibi bütçeler ile ekran kartı satın aldığını görüyorum. İsteyen parasını istediği şekilde harcar, buna kimse karışamaz fakat bir tane 'güncel' ekran kartı için bu paraların veriliyor olması bir tek bana mı 'absürt' geliyor?
240 fps desteği geldi anca yeterdemeyin öyle @jombo arkadaşla 9070xt 7800xt ikilisi ile roblox oynuyoz