Bir ekran kartı için 200.000 TL para ödemek

Yok hocam zaten 5090 almayacak yani LoL oynarsam zaten gidip 9070 XT alırım.ve öyle yapıcam 200k para verip lol mü oyniyim birde 😂
demeyin öyle @jombo arkadaşla 9070xt 7800xt ikilisi ile roblox oynuyoz

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
6-7 sene mi ne yaptın hocam :D
şahsen bende 5 6 yıl kullanmadan değiştirmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum 3. senemdeyim 2 yıl daha idare ederim bi şekilde, ama bu artık kasıyor hadi değiştirelim kafasına girersem o zaman işte bu markaların ağına düşmüşüm demektir, bu devirde akıllı olmak lazım hocam.

• İnanılmaz
Yok hocam zaten 5090 almayacak yani LoL oynarsam zaten gidip 9070 XT alırım.ve öyle yapıcam 200k para verip lol mü oyniyim birde 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi yapmışsın hocam hayırlı uğurlu olsun :)
Yav lol için 9070xt ye bile gerek yok eğer sadece lol oynayacağım diyorsan 9060xt falan al fazla paraya gerek yok.

• Beğen
şahsen bende 5 6 yıl kullanmadan değiştirmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum 3. senemdeyim 2 yıl daha idare ederim bi şekilde, ama bu artık kasıyor hadi değiştirelim kafasına girersem o zaman işte bu markaların ağına düşmüşüm demektir, bu devirde akıllı olmak lazım hocam.
Çok haklısınız hocam bakalım bende bu kafaya girdim artık şuana kadar dediğiniz gibi düşünüyordum ve yapıyordum ama artık kasıyor en iyisi değiştiriyim diyordum ama artık no para kolay kazanılmayan bir şey sonuçta.
Hele de tr de yaşıyoruz o yüzden daha beter durumlar.

Yav lol için 9070xt ye bile gerek yok eğer sadece lol oynayacağım diyorsan 9060xt falan al fazla paraya gerek yok.
Arada hikayeli oyunlar akar hocam :)

Çok haklısınız hocam bakalım bende bu kafaya girdim artık şuana kadar dediğiniz gibi düşünüyordum artık kasıyor en iyisi değiştiriyim yiyordum ama artık no para kolay kazanılmayan bir şey sonuçta.

Arada hikayeli oyunlar akar hocam :)
yani tabi bi anda fps 20 30lara düşüyorsa oynanamayacak düzeydeyse değiştirilir ya da upgrade edilir ama low medium ayarlara kadar çekip 60fps ve üstü veriyorsa, aşırı zengin değilsek değiştirimemeli diye düşünüyorum

• Muhteşem
yani tabi bi anda fps 20 30lara düşüyorsa oynanamayacak düzeydeyse değiştirilir ya da upgrade edilir ama low medium ayarlara kadar çekip 60fps ve üstü veriyorsa, aşırı zengin değilsek değiştirimemeli diye düşünüyorum
Aynen öyle hocam 16 GB VRAM en sonunda oyunlarda VRAM hatası verene devam ya.

oldu olacak gidip apu sistem toplasın
Harbi he hele de 2026 da apu sistem dizip kickte lol yayını açma keyfisi deme keyfime

neden olmasın ki, sadece lol oynayacaksa ?
4K hikayeli oyunlar akar hocam ya arada oynarım çok fazla oyunum var steamde onları bitiriyim sonra focuslanacam.

• Hahaha
Hem kurdan hem de stok sorunlarından dolayı şu anda birçok kişinin 200.000 TL gibi bütçeler ile ekran kartı satın aldığını görüyorum. İsteyen parasını istediği şekilde harcar, buna kimse karışamaz fakat bir tane 'güncel' ekran kartı için bu paraların veriliyor olması bir tek bana mı 'absürt' geliyor?
ben şahsen o paraya 90 veya altı model Mercedes çeker masraflarını yapar yoluma giderim

• Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,756
Üyeler
188,654
Son üye
bertan_58
Geri