DutchVanDerLinde.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 437
Konu sıcak fırsatlar değilde ayrı bir başlığa taşınsa süper olur
Doğru diyor bildiğin 50 sayfa hammal gibi okuyoruz
Hayır hayır hayır dhnin de bu şekilde içinden geçtin. Hiç bir şekilde hiç bir ürün ve ya site için ana konu vs. diye bir şey olmamalı. Umarım burda buna izin vermezler.
Sıcak fırsat varsa ne ise o ürünün konusu açılsın ordan herkes bilgilensin. Böyle ana konu yok placeholder falan geçin bunları. Sıcak fırsatları bitirdiniz en azından burayı rahat bırakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu saçma ana konu muhabbeti yüzünden dhde tam 3 sayfa sadece ana konu olarak geçiyor sıcak fırsat bulabilene aşk olsun. Tek başına harbiden site site gezip içine ediyorsun inanılmaz.
+1
Hayır hayır hayır dhnin de bu şekilde içinden geçtiniz. Hiç bir şekilde hiç bir ürün ve ya site için ana konu vs. diye bir şey olmamalı. Umarım burda buna izin vermezler.
Sıcak fırsat varsa ne ise o ürünün konusu açılsın ordan herkes bilgilensin. Böyle ana konu yok placeholder falan geçin bunları. Sıcak fırsatları bitirdiniz en azından burayı rahat bırakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu saçma ana konu muhabbeti yüzünden dhde tam 3 sayfa sadece ana konu olarak geçiyor sıcak fırsat bulabilene aşk olsun.
Evet bu model. Nfc yok ama arayüz muhteşem deniliyor.buydu diye hatırlıyorum yanlış da olabilir ama
Ben pubg için bekliyorum kasmadan sabit 90fps veriyor ısınması ve şarjı da gayet iyi, kuzenimde var inceledim biraz.Evet bu model. Nfc yok ama arayüz muhteşem deniliyor.
Vivonun işlemcisi nedir bazı kaynaklar mediatek 7360 pro bazı kaynaklar snapdragon 685 olarak belirtmiş.Samsung a26 vade farksız 3 taksit. 13k.Samsung Galaxy A26 5G, Android Akıllı Telefon, 128GB Depolama, 6GB RAM, Siyah, 50MP Kamera, Büyük Ekran, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) (Beyaz) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy A26 5G, Android Akıllı Telefon, 128GB Depolama, 6GB RAM, Siyah, 50MP Kamera, Büyük Ekran, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) (Beyaz) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Vivo v60 lite. , 14.700, 12 taksit.Vivo V60 LITE 8GB 256GB Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Vivo V60 LITE 8GB 256GB Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
4g modeli 685, 5G modeli mtkVivonun işlemcisi nedir bazı kaynaklar mediatek 7360 pro bazı kaynaklar snapdragon 685 olarak belirtmiş.
Amazon Depo ÜrünleriHayır hayır hayır dhnin de bu şekilde içinden geçtiniz. Hiç bir şekilde hiç bir ürün ve ya site için ana konu vs. diye bir şey olmamalı. Umarım burda buna izin vermezler.