🔥İndirim CORSAIR RS120-R ARGB 120mm X3 1600TL

wraithin sitesinde asiahorse kontrolcu satiliyor. bir kasamda bu kontrolcu var (14x rs120 bagli, 1 fanda 8 led var). normalde raijintek tavsiye ederdim ancak stoklarda yok. asiahorse 180 led destegi veriyor, raijintek ise acikca belirtmemis ama diger kasamda 9x24 ledli fani problemsiz calistiriyor.
Hocam asiahorse kontrolcü 650 tl, arctic in bir kontrolcüsü var 800 tl. Hangisi iyidir bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biosdan fan eğrisi ayarladım. masaüstünde %20 değerde 400-450 rpm civarı dönüyor. oyunda değilken sesini duymak mümkün olmuyor.

işlemci 80 dereceye vurursa fanlar %100 olsun dedim. cpu soğutucu zaten iyi olduğu için oyunlarda genelde %50-60 değerde çalışıyor. bu da 1000-1200 rpm arasına tekabul ediyor.
Not aldım hocam bunu ben de deneyerek yapacağım

Bende şuan 7 tane ARCTIC P12 PWM PST var. Sesizliği en iyi özelliği :shy: .
Bi fantezim var büyük bir kasa alıcam böyle arkaya 14x2 aşağı 14x3 yana 14x3 ve 420mm sıvı soğutma destekli. Hepsini de arctic dizicem hem hayvan gibi heybetli durucak hem sessiz çalışacak

Bi fantezim var büyük bir kasa alıcam böyle arkaya 14x2 aşağı 14x3 yana 14x3 ve 420mm sıvı soğutma destekli. Hepsini de arctic dizicem hem hayvan gibi heybetli durucak hem sessiz çalışacak
Öhm kasa fiyat..

Fanları dün gece denedim. Hava akışı reverse bir fan için bayağı iyi fakat ses için aynısını söylemeyeceğim düşük hızlarda bile sesli, ayrıca ilginç bir şekilde rezonans sesi yapıyor önermiyorum bu modeli maalesef.

Öhm kasa fiyat..
Ya benim aklımda phanteks nv9 var açıkçası. Stoklara gelirse tam istediğim model o.

Fanları dün gece denedim. Hava akışı reverse bir fan için bayağı iyi fakat ses için aynısını söylemeyeceğim düşük hızlarda bile sesli, ayrıca ilginç bir şekilde rezonans sesi yapıyor önermiyorum bu modeli maalesef.
Hocam o zaman teslim almadan iade edeyim veya direkt alıp kutusunu açmadan iade ederim. Hava akışı iyi hoşta ses olduktan sonra çok anlamsız oluyor..

Ya benim aklımda phanteks nv9 var açıkçası. Stoklara gelirse tam istediğim model o.

Hocam o zaman teslim almadan iade edeyim veya direkt alıp kutusunu açmadan iade ederim. Hava akışı iyi hoşta ses olduktan sonra çok anlamsız oluyor..
Ona bir şey diyemem bana denk gelmiş bile olabilir ama deneyimlerim bu şekilde.

Hocam asiahorse kontrolcü 650 tl, arctic in bir kontrolcüsü var 800 tl. Hangisi iyidir bilginiz var mı?

Not aldım hocam bunu ben de deneyerek yapacağım
hocam arctic sadece pwm olmasi lazim argb girisi yok yanlis hatirlamiyorsam.

konudaki reverse fan sesine gelince bendeki fanlar duz rs120, eldekilerin bir kismini satip reverse mi gecsem diyordum ki vazgectim.

Gemini baba haklıymış o zaman.
Sesli diyordu en son düşük hızlarda.
Arctic haricî alma falan diyordu sjsjsjsjsjs.
Bir sürü fan sordum dönüp dolaşıp gene arctic al a geliyor konu.

Gemini baba haklıymış o zaman.
Sesli diyordu en son düşük hızlarda.
Arctic haricî alma falan diyordu sjsjsjsjsjs.
Bir sürü fan sordum dönüp dolaşıp gene arctic al a geliyor konu.
Dragos fanlar daha iyi derim ama kimse inanmaz :D

Dragos fanlar daha iyi derim ama kimse inanmaz :D
Birde bunlara yeni nesil fan mi ne deniyordu.
Acaba kanat tasarımını mı yapamıyorlar.
Yıl olmuş 2026 baktın arge ile çözemiyon arctici kopyala abi...

hocam arctic sadece pwm olmasi lazim argb girisi yok yanlis hatirlamiyorsam.

konudaki reverse fan sesine gelince bendeki fanlar duz rs120, eldekilerin bir kismini satip reverse mi gecsem diyordum ki vazgectim.
Aynen hocam arctic sadece pwm miş vaz geçtim. Zaten fanları da almaktan vaz geçince komple saldım.
Birde bunlara yeni nesil fan mi ne deniyordu.
Acaba kanat tasarımını mı yapamıyorlar.
Yıl olmuş 2026 baktın arge ile çözemiyon arctici kopyala abi...
Hocam özelden size bir şey danışmıştım ama kontrol edebilir misiniz?

Aynen hocam arctic sadece pwm miş vaz geçtim. Zaten fanları da almaktan vaz geçince komple saldım.

Hocam özelden size bir şey danışmıştım ama kontrol edebilir misiniz?
Gördüm hocam da PC geçince aticam ayarları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,545
Üyeler
188,950
Son üye
eness555
Geri