Öğrenci üni okuyan olmak zorunda mı şimdi bunu almak için?
Evet veya kamu görevlisi olacak öğretmen müdür vs.Öğrenci üni okuyan olmak zorunda mı şimdi bunu almak için?
Hakkı 10k 18kya oled monitör varken bu alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung eğitim mağazasında 18bin.
7900 x 3d 7800 x 3 den iymiMerhabalar RX9070XT 7900X3D Sistemim için monitör önerisi Maks 16k bütçem var monitör için
Hahaha şaşırmadım ülkemizde böyle şeyler varAlıntıyı görüntüle
eğitim mağazasındaki fiyatı yükseltmişler 18k değil artık :/
O şimdilik kalsın başka önereceğiniz monitör yok mu
oyun için değil iş için yayın için iyi7900 x 3d 7800 x 3 den iymi
fero dc gelMerhabalar RX9070XT 7900X3D Sistemim için monitör önerisi Maks 16k bütçem var monitör için
oledi tek monitör olarak kullanırsan çok ömrünü yersin biraz dikkatli kullanmak lazımbende arayıştayım. aynı ekran kartını aldım işlemcim seninkinden düşük sadece.
bulduğum monitörleri paylaşayım;
![]()
MSI MAG 275QF Monitör
MSI MAG 275QF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Gigabyte G27Q2 Monitör
Gigabyte G27Q2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQL5A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQL5A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Dell Alienware AW2725DM Monitör
Dell Alienware AW2725DM Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
birde indirimle 18.2k ya gelen bu var;
oled iyidir diyorlar. kararsız kaldım. oled gerçekten iyidir ama pivot ayak alsam arka kısma ekliyebilirmiyim. yada 11-12k ya satılan ıps lerde işimi görmezmi? aklımda deli sorular.![]()
Samsung Odyssey OLED G5 27" LS27FG500SUXUF (S27FG500) Monitör
Samsung Odyssey OLED G5 27" LS27FG500SUXUF (S27FG500) Monitör S27FG500SU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
yüksek hz değerlerini çokda aramıyorum. çok etkili bir durum değil benim için.
Ekleyebilirsinbende arayıştayım. aynı ekran kartını aldım işlemcim seninkinden düşük sadece.
bulduğum monitörleri paylaşayım;
![]()
MSI MAG 275QF Monitör
MSI MAG 275QF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Gigabyte G27Q2 Monitör
Gigabyte G27Q2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQL5A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQL5A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Dell Alienware AW2725DM Monitör
Dell Alienware AW2725DM Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
birde indirimle 18.2k ya gelen bu var;
oled iyidir diyorlar. kararsız kaldım. oled gerçekten iyidir ama pivot ayak alsam arka kısma ekliyebilirmiyim. yada 11-12k ya satılan ıps lerde işimi görmezmi? aklımda deli sorular.![]()
Samsung Odyssey OLED G5 27" LS27FG500SUXUF (S27FG500) Monitör
Samsung Odyssey OLED G5 27" LS27FG500SUXUF (S27FG500) Monitör S27FG500SU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
yüksek hz değerlerini çokda aramıyorum. çok etkili bir durum değil benim için.