Windows 10 update sorunu

calmioss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
73
1770243567329.webp

7-8 defadır deniyorum cıldırmak üzereyim bunun bi cözümü yok mudur sorun gidermeden de denedim nasıl cözebilriim

Mavi ekran veriyormu hocam yeniden başlatmada falan ? bende yaşamıştım sorunu

Kontrol ettiniz mi? Linkin Bu güncelleştirmeyi alma başlığından sonrakilere bakın. Bir de mümkünse w11 e geçin artık. Attığım linkten dosyayı indirip elle yükleyebilirsiniz. Ama önceki güncellemeyi silmek daha mantıklı oluyo sanırım bi kontrol edin. En kötü gpt ile yaparsınız.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Win10 tam böyle güncellemeyi bıraktığı vakitlerdi. vazgeçtim. en sonra win11 geçtim sonra win11 sorunlar yüzünden win10 geçtim geri
Abi bu windows 11 bi bana sorun cıkarmadı herhalde. Varolan sorununuzu windows 11 e mi yıkıyosunuz yoksa gerçekten w11 mi sorunlu anlayamadım

Kontrol ettiniz mi? Linkin Bu güncelleştirmeyi alma başlığından sonrakilere bakın. Bir de mümkünse w11 e geçin artık. Attığım linkten dosyayı indirip elle yükleyebilirsiniz. Ama önceki güncellemeyi silmek daha mantıklı oluyo sanırım bi kontrol edin. En kötü gpt ile yaparsınız.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi bu windows 11 bi bana sorun cıkarmadı herhalde. Varolan sorununuzu windows 11 e mi yıkıyosunuz yoksa gerçekten w11 mi sorunlu anlayamadım
w11 kullandım hıc memnun kalmadım sahsen gereksız fps kaybı ama boyle devam ederse gecerım

Geri