Sistemim ne kadar eder ? Beyaz 5070 ti

arqeuda

80+
Reaksiyon skoru
75
Merhabalar, içimdeki heves ile bir sistem kurdum.Ancak sanırım hevesimi 2 3 ayda aldım…Sistemimin ne kadar edeceği konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Teklif gelirse de tabii düşünür konuşuruz.

Colourful 5070 ti
7800x3d
Ares lexar 6400 hz 2x16 beyaz
Corsair 3500x 4 fan beyaz güç kaynaklı
Auros 360 sıvı soğutucu
Asus tuf btf850b wifi
Kioxia pro 2 tb ssd

Çevre bilimleri

Samsun oled g6 240 hz
Steelseries nova3p
Rog strix scop ıı 96 wriless
Xiomi deskop speaker

image.webp

Sistem 75 80 eder çevre birimleri hariç.

Merhabalar, içimdeki heves ile bir sistem kurdum.Ancak sanırım hevesimi 2 3 ayda aldım…Sistemimin ne kadar edeceği konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Teklif gelirse de tabii düşünür konuşuruz.

Colourful 5070 ti
7800x3d
Ares lexar 6400 hz 2x16 beyaz
Corsair 3500x 4 fan beyaz güç kaynaklı
Auros 360 sıvı soğutucu
Asus tuf btf850b wifi
Kioxia pro 2 tb ssd

Çevre bilimleri

Samsun oled g6 240 hz
Steelseries nova3p
Rog strix scop ıı 96 wriless
Xiomi deskop speaker
Şuan bayağı eder RAM fiyatları arttı 5070 TI lar arttı. RAM ler kaç CL?

Şuan bayağı eder RAM fiyatları arttı 5070 TI lar arttı. RAM ler kaç CL?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bileşensiz min 90
Ram fiyatlarından dolayı daha fazla diye düşünmüştüm, cl32 imiş sanırım bendeki ram

Ram fiyatlarından dolayı daha fazla diye düşünmüştüm, cl32 imiş sanırım bendeki ram
RAM'ler 25-26K
5070 TI üstelik beyaz model 50-55K eder.
Diğerlerini de sıfırından 2-3K düşerek satarsın durumuna göre.

gerçekçi ederi bence de 85 falan. iş satmaya gelince kimse o denilen fiyatlardan almıyor maalesef.
hocam aralık gibi topladım tabii sonuç olarak 2. El haklısın.Ama 80 85 te şu sisteme bence çok düşük

100k üzeri edecektir fakat hemen satılması zor parça parça seri elden çıkarma denenebilir

Giriş orta segmentler peynir ekmek gibi gidiyor çoğu zaman ama high tierler yavaş elden çıkabiliyor

100k üzeri edecektir fakat hemen satılması zor parça parça seri elden çıkarma denenebilir
Parça parça da ilana koyayım o zaman 🙏

Giriş orta segmentler peynir ekmek gibi gidiyor çoğu zaman ama high tierler yavaş elden çıkabiliyor
Valla bi anlık gaza geldim topladım, çevre bilimleri+kasa elimde duruyor tek yaptığım youtube yani yazık günah

Geri