❌İndirim Bitti! Powerful SLE-1000 1.000 VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı 2.449TL

Olmaz. O dediğiniz online güç kaynaklarında olur. Line interactive elektriğin kesinti yokken doğrudan verilmesidir. O amaçla alıp kullanacak olan olur, yanlış bilgi olmasın.

Hocam doğrudur dediğiniz ben ona dikkat etmemiştim bende aldım ürünü dün. Ama benim kullanım amacım fiber gpon + modem + raspberry pi5 bi kaç saat ayakta tutabilmek 30 wattı geçmeyen bir tüketimi var bu üçünün toplam. Maksat elektrik kesintisinde sunucumu ayakta tutabilmek.

Bu Ups alacaktım bunun yerine kalite bi akım korumalı priz aldım Schneider apc'nin
akım korumalı Priz sigorta mantığı ile çalışıyor hatta birçoğundan sigorta var ama bu ups /%15 voltaj dalgalanmasını tolore ediyor yani eksik yada fazla voltaj dengeliyor ayrıca akım koruma görevi de görüyor e zaten iyi bir akım korumalı priz 1000-1500tl bandında o yüzde bence ups almak daha mantıklı

600w lık ups çıkışına bilgisayarı bağlar ve o bilgisayar 600w ı aşarsa otomatik bilgisayar kapanır cihaz yeterince güç veremez bunu göz önünde bulundurarak değerlendirin

600w lık ups çıkışına bilgisayarı bağlar ve o bilgisayar 600w ı aşarsa otomatik bilgisayar kapanır cihaz yeterince güç veremez bunu göz önünde bulundurarak değerlendirin
5090 lı sistemler hariç bugün 600W sınırını aşabilen ne GPU ne CPU yok piyasada.

5080 + 14900K sistemin bile olsa ki 14900K deli dehşet güç çeken bir CPU ama oyunda 80-90W üstünü görmüyor. 5080 dediğin de ortalama 350W tüketiyor yani bu tarz üst seviye bir sistem bile oyun oynarken 600W ı göremiyor kaldı ki çoğu kişide çok daha az güç tüketen AMD işlemciler var haliyle 5090 hariç geri kalan sistemlerin %99 unu ayakta tutabilir bu UPS

akım korumalı Priz sigorta mantığı ile çalışıyor hatta birçoğundan sigorta var ama bu ups /%15 voltaj dalgalanmasını tolore ediyor yani eksik yada fazla voltaj dengeliyor ayrıca akım koruma görevi de görüyor e zaten iyi bir akım korumalı priz 1000-1500tl bandında o yüzde bence ups almak daha mantıklı
Bu upsden memnun olmayanların sayısı fazla olunca vazgeçtim de ondan biraz

mağaza siparişimi iptal etmiş "ürün tükendi" gözüküyor şu an acayip uyuz oldum ne yapabilirim sizce

mağaza siparişimi iptal etmiş "ürün tükendi" gözüküyor şu an acayip uyuz oldum ne yapabilirim sizce
Tüketici hakem heyetine başvur, kazanırsın muhtemelen çünkü fiyatı piyasaya göre uygundu ama bedava denebilecek bir fiyat değildi.THH seni haklı görür diye düşünüyorum.

ups koruma görevi görmez onu sadece On-line upsler yapar
5090 lı sistemler hariç bugün 600W sınırını aşabilen ne GPU ne CPU yok piyasada.

5080 + 14900K sistemin bile olsa ki 14900K deli dehşet güç çeken bir CPU ama oyunda 80-90W üstünü görmüyor. 5080 dediğin de ortalama 350W tüketiyor yani bu tarz üst seviye bir sistem bile oyun oynarken 600W ı göremiyor kaldı ki çoğu kişide çok daha az güç tüketen AMD işlemciler var haliyle 5090 hariç geri kalan sistemlerin %99 unu ayakta tutabilir bu UPS
prizini watt sayaçlı tak ortalama bir bilgisayarda bile bu değerleri görüceksin, o watt değeri kirli gelir evlere o yüzden bir çok yerde kompanzasyon sistemleri kurulur işletmelerde özellikle, ben reklam olmasın diye firma ismi vermicem bu tarz ürünler ve benzeri ürün gruplarınıda satıyorum ürün portföyümde mevcut ve oyuncu bilgisayarlarında online 2 kva nın altını önermem

bazıları kaldırır demiş de benim 1500va fsp var anında kapanıyor o yüzden 3kv tunçmatik aldım. ben 9070xt 9800x3d sistemi kaldrıacağını düşnmüyorum. ancak pc boştayken yeterli gelebilir. yani oyun oynarken tak diye gider benden demesi. çok psu kullandım.

bazıları kaldırır demiş de benim 1500va fsp var anında kapanıyor o yüzden 3kv tunçmatik aldım. ben 9070xt 9800x3d sistemi kaldrıacağını düşnmüyorum. ancak pc boştayken yeterli gelebilir. yani oyun oynarken tak diye gider benden demesi. çok psu kullandım.
anlık 750w total güç görebiliyor priz dahil. 750x1.5 anlık 1125w verebilecek ups lazımdı sana 900 verebileceği için yetmiyordur.

1500va x 0.6 verimlilikt 900w yapmalı ama olmuyor işte. modenr yeni olan ups'ler arası farklılık gösterir. kaldıki powerful hiç tavsiye etmediğim bir markaydı verimlilik konusunda

Ee ozaman minimum kaç almamız lazım imzamdaki sisteme . Bizim ev bazen yüksek voltaj geliyor bi kere psu arıza yaptı değiştirdim. Akım korumalı priz olmasına rağmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,369
Üyeler
188,749
Son üye
hakimxkcm
Geri