Akvaryum kasa ve sıvı soğutma önerisi

zetas13

80+
Reaksiyon skoru
21
Kasa bileşenleri
- Biostar B650M X3D Pro+
- Ryzen 7 7800X3D
- Sapphire RX 9070 XT Pulse 16GB
- Patriot Viper Venom 2x16
- High Power Element Revo 850W
Sisteme uyumlu siyah akvaryum kasa ve LCD sıvı soğutma lazım bütçe hakkında yorum yapamıyorum ne pahalı ne ucuz olsun.

lian li o11 Dynamic mini v2 flow.

Ekler

• kasam .webp
    kasam .webp
    289.2 KB · Hit: 81
Forum kurallarına aykırı mı bilemiyorum ancak sıfır Asus ROG Ryujin III 240 beyaz var elimde 240 mm sıvı soğutucu düşünürseniz ulaşabilirsiniz :)

kasa değişmeyi düşünüyorum, bu kasaya MSI 5090 Gaming Trio dikey şekilde sığar mı? lcd bir aio ile mesela...
Bence sığar, kompakt bir kasa ama iç hacmi çok iyi. Klasik akvaryumlara göre acayip verimli alan kullanımı var ama sen yineden kasanın ölçülerine bir bak sitesinden.

Bence sığar, kompakt bir kasa ama iç hacmi çok iyi. Klasik akvaryumlara göre acayip verimli alan kullanımı var ama sen yineden kasanın ölçülerine bir bak sitesinden.
Ben işin içinden çıkamadım. Kullanılacak dikey tutuş aparatının etkisi, kartın boyutu, anakart modelim, alta takılacak fanların kalınlığı, AIO radyatörünün kalınlığı, gelecek AIO'nun ekran kısmının derinliği, genişliği vs. çok değişken var. e-atx bir kasa alıp geçmek de istemiyorum çok yer kaplıyor ve güzel görünmüyorlar... Pc build sim'e bile baktım simüle etmek için ama maalesef bazı parçalar orada yok :))

Ben işin içinden çıkamadım. Kullanılacak dikey tutuş aparatının etkisi, kartın boyutu, anakart modelim, alta takılacak fanların kalınlığı, AIO radyatörünün kalınlığı, gelecek AIO'nun ekran kısmının derinliği, genişliği vs. çok değişken var. e-atx bir kasa alıp geçmek de istemiyorum çok yer kaplıyor ve güzel görünmüyorlar... Pc build sim'e bile baktım simüle etmek için ama maalesef bazı parçalar orada yok :))
aio ve anakart modelini de söyle

Sisteme uyumlu siyah akvaryum kasa ve LCD sıvı soğutma lazım bütçe hakkında yorum yapamıyorum ne pahalı ne ucuz olsun.

aio ve anakart modelini de söyle
msi b850 edge ti anakart. AIO ise karar vermedim ama LCD'li modeller sınırlı olduğundan thermalright wonder vision, rainbow vision, frozen vision ya da mjolnir vision olur

vg4v4 kiti alırsan ve frozen vision gibi bir aıo alırsan imkanı yok kapatmaz, wonder visionda da vg4v4 alırsan yine kapatmaz ama gpu yu aşağı kaydırman gerekebilir kit ile.

Geri