I5 14400f çok ısınıyor

Montaj sorunlu olabilir gibi, belki de soğutucunun altında ki etiketi sökmediler

Montaj sorunlu olabilir gibi, belki de soğutucunun altında ki etiketi sökmediler
soğutucuyu ben montajladım ve baya zor montajlandı ilk denediğimde olmamıştı 2.de anca yapabildim fakat bir bilgisayarcı abiye sormuştum o olmuş demişti belkide doğru yapamamış olabilirim.

soğutucuyu ben montajladım ve baya zor montajlandı ilk denediğimde olmamıştı 2.de anca yapabildim fakat bir bilgisayarcı abiye sormuştum o olmuş demişti belkide doğru yapamamış olabilirim.
etiketi söktün değil mi bir de soğutucu neydi

hocam Thermalright Assassin King 120 SE yeterli olurmu i5 14400f için bütçe olarak baya uygun gözüküyor.

Kule tipi soğutucu
Mx-6 macunla iş görür. Sıkıntı yokk krall kule tipi almaya bak. 14. Nesil kullanıyorsun

Stock soğutucu yetmez

thermalright peerless assassin 120 se almayı düşünüyorum macunda içindeki macun iyimiş sanırım hem montaşı çok zor değil şuanki soğutucunun montajı baya zorladı.

vsync kapatıp tam yükte stok fanla çalışmaya zorladıysan görür o sıcaklıkları bi soğutucu bakın derim

Bence soğutucu montajında hata var . Önce onu bir kontrol edin sonra soğutucu masrafı yapmayı düşünün

Geri