❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Telefonunun şarjı da 200 saat gitmiyor dostum. İlla günde 1 kere şarja takıyorsun. Bunu ayda 1-2 kere uyurken şarja koyamayacak mısın ?
kral sürekli pc ye bakıyorum pc sarj olmuyor ya telefona sürekli bakmıyorum ki 30 dakika bakıyorum sarjı biterse takıyorum kulaklık sabahtan akşama kadar kulağımda çalışacak sarjı bitince ne yapıcam sarj olmasını beklicem o sırada kulaklık kullanmıcam niye böyle bişey yapiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kere şarjda kullandım sanırım, 1 saate tekrar test eder söylerim :D
kutu açılış videosu izledim kablosu çok kısa zaten

kral sürekli pc ye bakıyorum pc sarj olmuyor ya telefona sürekli bakmıyorum ki 30 dakika bakıyorum sarjı biterse takıyorum kulaklık sabahtan akşama kadar kulağımda çalışacak sarjı bitince ne yapıcam sarj olmasını beklicem o sırada kulaklık kullanmıcam niye böyle bişey yapiyim

Dostum ayda 1 kere uyurken şarja takacaksın işte neyini anlamadım. 200 saat boyunca kulağından çıkmayacak mı bu kulaklık.

2.4 ghz de kullanıcaksın 120 saat süresi var bluetooth ta telefon harici kullanılmaz

Çok kısaysa kablo al tak bu kadar elzemse senin için :D şarjdayken çalışıyor merak ettim şimdi denedim. Ha yok diyorsan ben asla başka kablo satın alamam, orasını sen bilirsin :)

Bu mesajı ve bu arkadaşın dediklerini ciddiye almayın. Bariz bir şekilde yanlış yönlendiriyor. Nova 5 açık ara daha iyiymiş :) delüzyonel.

Bu indirimle satın alan arkadaşlara hayırlı olsun, 4kya audiophile gaming headset aldınız. Uzamsal ses zaten çok iyi, rekabetçi oyunlarda güvendesiniz. Müzik için olmaz yeağ diye ezberden konuşan arkadaşlar ne veri okumayı biliyor ne de ses konusunda kafayı kırmış profesyonel incelemelere güveniyor :D.
Bu kulaklıkla beraber birçok kulaklık daha kullanıyorum eş zamanlı, 100 dolarlık planar sürücülü vokal tuningli bir iem ile çok farkı yok. Mid ve treble'ı halledebiliyor yani bu kulaklık :) Bass takıntınız varsa EQ ile 4db verin kulaklarınız titreyecektir.

Ürün gelince ngenuity LEGACY sürümünü yükleyin, firmware güncelledikten sonra legacy versiyonu silip betaya geçin. Tekrardan hayırlı olsun.
Hocam Blackshark v2 pro (xbox) ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi

Hocam Blackshark v2 pro (xbox) ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi
Bu daha iyi, 3s'in razer alternatifi bu sene çıkan yeni v3 modelleri. v3 tercih edilebilir 3s yerine ama ben razer sevmiyorum ve stok tuning'in 3ste daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu daha iyi, 3s'in razer alternatifi bu sene çıkan yeni v3 modelleri. v3 tercih edilebilir 3s yerine ama ben razer sevmiyorum ve stok tuning'in 3ste daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Elimde razer var beyaz setup kuruyorum daha hiç kullanmadım da varsın siyah olsun o zaman razeri elden çıkartayım

Bu mesajı ve bu arkadaşın dediklerini ciddiye almayın. Bariz bir şekilde yanlış yönlendiriyor. Nova 5 açık ara daha iyiymiş :) delüzyonel.

Bu indirimle satın alan arkadaşlara hayırlı olsun, 4kya audiophile gaming headset aldınız. Uzamsal ses zaten çok iyi, rekabetçi oyunlarda güvendesiniz. Müzik için olmaz yeağ diye ezberden konuşan arkadaşlar ne veri okumayı biliyor ne de ses konusunda kafayı kırmış profesyonel incelemelere güveniyor :D.
Bu kulaklıkla beraber birçok kulaklık daha kullanıyorum eş zamanlı, 100 dolarlık planar sürücülü vokal tuningli bir iem ile çok farkı yok. Mid ve treble'ı halledebiliyor yani bu kulaklık :) Bass takıntınız varsa EQ ile 4db verin kulaklarınız titreyecektir.

Ürün gelince ngenuity LEGACY sürümünü yükleyin, firmware güncelledikten sonra legacy versiyonu silip betaya geçin. Tekrardan hayırlı olsun.
hafif bi tebessüm ettirdi ama biraz daha üzerinde çalışman lazım, böyle şaka yapılmaz dostum.

Blackshark v2 pro kullanıyorum. Uygulaması bozuk olduğu için ve sarj süresi çok kısa olduğu için şikayetçiyim. Kullanım süresi dışında almaya değer mi?

Geri