bonusa 2 taksit verdi en fazlaMax 3 taksit oluyor değil mi?
evet paraf 3 aldımMax 3 taksit oluyor değil mi?
Bu mesajı ve bu arkadaşın dediklerini ciddiye almayın. Bariz bir şekilde yanlış yönlendiriyor. Nova 5 açık ara daha iyiymiş10k bütçeniz var ise arctis 7 alman daha iyi olacaktır mikrofonu 5e göre biraz kötü ancak ses kalitesi olarak daha iyi, cloud3 vs nova5 arasında ise nova5 açık ara daha iyi ama bu fiyat bandında kesinlikle cloud3 daha avantajlı. 10k bütçe ile kulaklık + mikrofon tercih etmen daha iyi olur bu tip bir oyuncu kulaklığından alacağın performansı 2ye katlarlar önerilerim şunlar:
Fifine A9 USB RGB LED Işıklı Masaüstü Mikrofon, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Fifine A9 USB RGB LED Işıklı Masaüstü Mikrofon, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
Kiwi Ears Altruva Open-Back Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Dostum inşallah telefon falan kullanmıyorsundur. Şarjı bitiyor hani.günde 12 saat bilgisayardayım haftanın bir günü kulaklığı kullanamıyorum bunun üşengeçlikle alakası yok zaten deri olması ve milletin yorumları da eklenince iade etmeye karar verdim
Hocam bilgili bir abiye benziyorsun, sence müzik, film ve hikayeli oyunlar için Ngeunity legacy mi beta mı yoksa farklı bi uygulama mı indireyim? Şu an biraz basslı bi EQ ile legacy sürümünü kullanıyorum.Bu mesajı ve bu arkadaşın dediklerini ciddiye almayın. Bariz bir şekilde yanlış yönlendiriyor. Nova 5 açık ara daha iyiymişdelüzyonel.
Bu indirimle satın alan arkadaşlara hayırlı olsun, 4kya audiophile gaming headset aldınız. Uzamsal ses zaten çok iyi, rekabetçi oyunlarda güvendesiniz. Müzik için olmaz yeağ diye ezberden konuşan arkadaşlar ne veri okumayı biliyor ne de ses konusunda kafayı kırmış profesyonel incelemelere güveniyor.
Bu kulaklıkla beraber birçok kulaklık daha kullanıyorum eş zamanlı, 100 dolarlık planar sürücülü vokal tuningli bir iem ile çok farkı yok. Mid ve treble'ı halledebiliyor yani bu kulaklıkBass takıntınız varsa EQ ile 4db verin kulaklarınız titreyecektir.
Ürün gelince ngenuity LEGACY sürümünü yükleyin, firmware güncelledikten sonra legacy versiyonu silip betaya geçin. Tekrardan hayırlı olsun.
hocam Cloud II Core Wireless var konudaki kulaklığı aldım fakat ikisi arasında fark var mı hangisini kullanmalıyımBu mesajı ve bu arkadaşın dediklerini ciddiye almayın. Bariz bir şekilde yanlış yönlendiriyor. Nova 5 açık ara daha iyiymişdelüzyonel.
Bu indirimle satın alan arkadaşlara hayırlı olsun, 4kya audiophile gaming headset aldınız. Uzamsal ses zaten çok iyi, rekabetçi oyunlarda güvendesiniz. Müzik için olmaz yeağ diye ezberden konuşan arkadaşlar ne veri okumayı biliyor ne de ses konusunda kafayı kırmış profesyonel incelemelere güveniyor.
Bu kulaklıkla beraber birçok kulaklık daha kullanıyorum eş zamanlı, 100 dolarlık planar sürücülü vokal tuningli bir iem ile çok farkı yok. Mid ve treble'ı halledebiliyor yani bu kulaklıkBass takıntınız varsa EQ ile 4db verin kulaklarınız titreyecektir.
Ürün gelince ngenuity LEGACY sürümünü yükleyin, firmware güncelledikten sonra legacy versiyonu silip betaya geçin. Tekrardan hayırlı olsun.
Ben hiçbir koşulda legacy kullanmıyorum. Müzik için çoğu zaman stok ayar kullanıyorum eq yapacaksam beta'dan veya dolby'den yapıyorum. Dolby'nin hazır movie ayarı keyifli.Hocam bilgili bir abiye benziyorsun, sence müzik, film ve hikayeli oyunlar için Ngeunity legacy mi beta mı yoksa farklı bi uygulama mı indireyim? Şu an biraz basslı bi EQ ile legacy sürümünü kullanıyorum.
Cloud II core kullanmadım fakat grafiklerine baktığıma göre fark hissetmen gerekiyor, olumlu manada.hocam Cloud II Core Wireless var konudaki kulaklığı aldım fakat ikisi arasında fark var mı hangisini kullanmalıyım
telefona 12 saat bakmıyor pc deyimDostum inşallah telefon falan kullanmıyorsundur. Şarjı bitiyor hani.
Telefonunun şarjı da 200 saat gitmiyor dostum. İlla günde 1 kere şarja takıyorsun. Bunu ayda 1-2 kere uyurken şarja koyamayacak mısın ?telefona 12 saat bakmıyor pc deyim
Bir kere şarjda kullandım sanırım, 1 saate tekrar test eder söylerimtelefona 12 saat bakmıyor pc deyim