❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

10k bütçeniz var ise arctis 7 alman daha iyi olacaktır mikrofonu 5e göre biraz kötü ancak ses kalitesi olarak daha iyi, cloud3 vs nova5 arasında ise nova5 açık ara daha iyi ama bu fiyat bandında kesinlikle cloud3 daha avantajlı. 10k bütçe ile kulaklık + mikrofon tercih etmen daha iyi olur bu tip bir oyuncu kulaklığından alacağın performansı 2ye katlarlar önerilerim şunlar:
cloud 3 wireless s aldım 4k ya, fp geldi teşekürler

hayret kargoya vermişler
benimki kargoya verilmedi. tam 15.41 de siparişi verdim kargo mesajı gelmedi ama faturam kesilmiş, verirler herhalde kargoya en kötü pazartesi. ürün mantıken bana ait şuan faturam siparişim var öyle degilmi

ses seviyesi düşük ve sesler derinden geliyo gibi amazon zamanı almıştım iade etmiştim

Beyler direkt yapışım derim bu fiyata böyle bir kulaklık bulamazsınız incelemelerini izleyin yapı kalitesi olarak rakipsiz!. Ses kasma konusunda iddialı mikrofonu da iyi daha ne olsun. Bataryası da gerçekten 120 saat gidiyor bende cloud 2 core var şarjı gerçekten 80 saat gidiyor kaç kez test ettim. Öyle çinli ürünler gibi sahte batarya sürelerine sahip değil tek eleştirilebilecek kısmı yazılımı onun dışında hiç negatif kısmı yok deri padlere sahip diye almamazlık yapmayın internetten kumaş pad alır geçersiniz. Deri padlarde kışın daha iyi değişmeli kullanırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en az 4 saatte sarj oluyor bekleyemem kullanmadan
sen alma kral

günde 12 saat bilgisayardayım haftanın bir günü kulaklığı kullanamıyorum bunun üşengeçlikle alakası yok zaten deri olması ve milletin yorumları da eklenince iade etmeye karar verdim
o halde doğru karar olmuş hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

günde 12 saat bilgisayardayım haftanın bir günü kulaklığı kullanamıyorum bunun üşengeçlikle alakası yok zaten deri olması ve milletin yorumları da eklenince iade etmeye karar verdim
o kadar uzun süreler kulaklık kullanıyorsanız tavsiyem hafif bir model seçmeniz 270 260gr ve altı razer baracuda x olabilir hem kabloyla da kullanılabiliyor bu fiyat bandında kablosuz olarak güzel bir tercih olabilir sizin için.
baracuda x chroma değil ama o kabloyla kullanılmıyor, normal sadece x olanına bakın.

x9 aldım iade ettim bunu aldım iade ettim 3. kurşunu atmıcam galiba fuxi h3 alıcam tekrar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,433
Üyeler
189,084
Son üye
Sefo12
Geri