cloud 3 wireless s aldım 4k ya, fp geldi teşekürler10k bütçeniz var ise arctis 7 alman daha iyi olacaktır mikrofonu 5e göre biraz kötü ancak ses kalitesi olarak daha iyi, cloud3 vs nova5 arasında ise nova5 açık ara daha iyi ama bu fiyat bandında kesinlikle cloud3 daha avantajlı. 10k bütçe ile kulaklık + mikrofon tercih etmen daha iyi olur bu tip bir oyuncu kulaklığından alacağın performansı 2ye katlarlar önerilerim şunlar:
Fifine A9 USB RGB LED Işıklı Masaüstü Mikrofon, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Fifine A9 USB RGB LED Işıklı Masaüstü Mikrofon, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
Kiwi Ears Altruva Open-Back Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
benimki kargoya verilmedi. tam 15.41 de siparişi verdim kargo mesajı gelmedi ama faturam kesilmiş, verirler herhalde kargoya en kötü pazartesi. ürün mantıken bana ait şuan faturam siparişim var öyle degilmihayret kargoya vermişler
2.4 ghz modunda 120 saat bt modunda 200 saat giden bataryası var ve bu alanda rakipsiz gibi bilginiz olsunsarjda kullanılmıyormuş galiba iade ettim de ne ara kargoıya verdiniz
ayda 1 defa şarja takamayacak kadar üşengeçmisinizen az 4 saatte sarj oluyor bekleyemem kullanmadan
sen alma kralen az 4 saatte sarj oluyor bekleyemem kullanmadan
günde 12 saat bilgisayardayım haftanın bir günü kulaklığı kullanamıyorum bunun üşengeçlikle alakası yok zaten deri olması ve milletin yorumları da eklenince iade etmeye karar verdimayda 1 defa şarja takamayacak kadar üşengeçmisiniz![]()
o halde doğru karar olmuş hocamgünde 12 saat bilgisayardayım haftanın bir günü kulaklığı kullanamıyorum bunun üşengeçlikle alakası yok zaten deri olması ve milletin yorumları da eklenince iade etmeye karar verdim
o kadar uzun süreler kulaklık kullanıyorsanız tavsiyem hafif bir model seçmeniz 270 260gr ve altı razer baracuda x olabilir hem kabloyla da kullanılabiliyor bu fiyat bandında kablosuz olarak güzel bir tercih olabilir sizin için.günde 12 saat bilgisayardayım haftanın bir günü kulaklığı kullanamıyorum bunun üşengeçlikle alakası yok zaten deri olması ve milletin yorumları da eklenince iade etmeye karar verdim