Sistemim ne kadar eder ? Beyaz 5070 ti

Parça parça da ilana koyayım o zaman 🙏
Rame çöken çıkar seri diye düşünüyorum işlemci için talip olabilirim ve M2 SSD için düşünürseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parça parça da ilana koyayım o zaman 🙏

Valla bi anlık gaza geldim topladım, çevre bilimleri+kasa elimde duruyor tek yaptığım youtube yani yazık günah
Bende öyleyim sarmıyor nedense

Bence 90-95 eder hocam parça halınde koymanı önermem örnek vereyım ekran kartı gıttı ıslemcı gitti Dıger parçalar kaldı Senınde ısıne yaramaz en güzeli toplu hazır olarak satmak bence

hocam aralık gibi topladım tabii sonuç olarak 2. El haklısın.Ama 80 85 te şu sisteme bence çok düşük
Valla sistemin çok güzel ben olsam satmam zorunda olmasam ama şimdiye kadar çok kasa sattım konuda yazılan fiyatlardan satman gerçekten çok zor acayip şanslı olman gerek. Sen 100k'dan ilana koy gelen tekliflere bir bak anlarsın ne demek istediğimi. Aylarca öyle durur. Kimse o paraları peşin vermez gider taksitle benzerini kendi dizer.

Merhabalar, içimdeki heves ile bir sistem kurdum.Ancak sanırım hevesimi 2 3 ayda aldım…Sistemimin ne kadar edeceği konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Teklif gelirse de tabii düşünür konuşuruz.

Colourful 5070 ti
7800x3d
Ares lexar 6400 hz 2x16 beyaz
Corsair 3500x 4 fan beyaz güç kaynaklı
Auros 360 sıvı soğutucu
Asus tuf btf850b wifi
Kioxia pro 2 tb ssd

Çevre bilimleri

Samsun oled g6 240 hz
Steelseries nova3p
Rog strix scop ıı 96 wriless
Xiomi deskop speaker
hak ettiği fiyat 95 100k ancak tr de o parayı tek seferde çıkarıp koyacak adamı bulmak zor o yüzden satar fiyatı 80k diye düşünüyorum.

Valla sistemin çok güzel ben olsam satmam zorunda olmasam ama şimdiye kadar çok kasa sattım konuda yazılan fiyatlardan satman gerçekten çok zor acayip şanslı olman gerek. Sen 100k'dan ilana koy gelen tekliflere bir bak anlarsın ne demek istediğimi. Aylarca öyle durur. Kimse o paraları peşin vermez gider taksitle benzerini kendi dizer.
Nakit topluca zor kelepir gelirse ancak seri satılır kelepir de ölücüye yar edilirse geçmiş olsun

Yani doğru diyosun hocam aslında parça parça elde kalırsa sıkıntı olur
Bence 90-95 eder hocam parça halınde koymanı önermem örnek vereyım ekran kartı gıttı ıslemcı gitti Dıger parçalar kaldı Senınde ısıne yaramaz en güzeli toplu hazır olarak satmak bence

Yani 95e kadar toplu olarak teklif geldi açıkcası ama yanaşmadım pek o fiyata

Koyacaksan topluca 100 k üzeri koy kafana göre teklif yaparlar elbet ama ölüye alırlar alırlarsa high sistem seri gitmiyor millette para yok olsa bile nakiti oraya bağlamak akıllıca olmaz diye düşünüyorum

Kelepir dostum ederi daha yüksek versen kelepire gitcek direk

Koyacaksan topluca 100 k üzeri koy kafana göre teklif yaparlar elbet ama ölüye alırlar alırlarsa high sistem seri gitmiyor millette para yok olsa bile nakiti oraya bağlamak akıllıca olmaz diye düşünüyorum

Kelepir dostum ederi daha yüksek versen kelepire gitcek direk
Sende haklısın, ilana koyayım 100+ olarak gelen tekliflere göre değerlendirilir.Ben ederini merak ettim tabii kafamda bir rakam var ama forumda sorup arkadaşlarında fikrini öğrenmek istedim

Sende haklısın, ilana koyayım 100+ olarak gelen tekliflere göre değerlendirilir.Ben ederini merak ettim tabii kafamda bir rakam var ama forumda sorup arkadaşlarında fikrini öğrenmek istedim
Aklındaki fiyat ne ekipman dahilse zaten monitörde para eder oled iyidir

Ben olsam satardım.. şimdi tek tek topladım 120K etti. Bana 10 gün versen ben bunun aynısını 110k'ya toplarım 6'şar taksitle. Enflasyonu hesaba katarsak aylık %4'ten bana maliyeti sistemin 100.000 tl olur ve sıfır kendim dizmiş olurum. Adam sana 95k teklif etmiş, kendi dizmeyi bilse zaten 100k ya diziyor aslında biraz emek harcayıp.

Kasa halinde satma kesinlikle her parçayı tek tek sat. Zamanla satılır elbet bekledikçe değeri düşmez aksine artar.

Geri