Lightning şarj aleti önerisi

swindler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Beyler 14 pro max var ama çakma bi şarj aleti kullanıyorum şuan biraz daha kaliteli bir şey kullanmam lazım bataryaya hasar falan verir diye korkuyorum ama orijinal olanlar çok pahalı 500 liraya falan alabileceğim güzel bir şarj aleti var mı?

Beyler 14 pro max var ama çakma bi şarj aleti kullanıyorum şuan biraz daha kaliteli bir şey kullanmam lazım bataryaya hasar falan verir diye korkuyorum ama orijinal olanlar çok pahalı 500 liraya falan alabileceğim güzel bir şarj aleti var mı?
Spigen Anker Ugreen bu markalar güzeldir bakabilirsin

Spigenin adaptörüyle spigenin kablosunu mu tercih etmeliyim yoksa spigen adaptörü ile attığınız kabloyu mu?

Spigenin adaptörüyle spigenin kablosunu mu tercih etmeliyim yoksa spigen adaptörü ile attığınız kabloyu mu?

Spigen EE301 30W adaptör telefonunuzla uyumlu.

Telefonunuzu hızlı şarj etmek için MFi (Made For iPhone) sertifikalı kablo gerekiyor. Kablonun ucunda MFi çipi olmazsa 5W hızında şarj ediyor. Bulabildiğim en uygun MFi sertifikalı kablo 450 TL. Yakın zamanda iki ürünü de araştırıp aldım. Tavsiye ederim.

spigen vs gibi markalı kaliteli ürünler de kullanabilirsiniz veya vatan mediamarkt gibi yerlerden orjinal apple şarj adaptörü de satın alabilirsiniz siteye ve internete kıyasla fiyatlarında çok fark var. Ben vatandan 600 liraya almıştım geçen yılın başında

Spigenin kendi kablosunda MFI sertifikalı yazıyor hocam o 340 lira mı ne

Spigenin kendi kablosunda MFI sertifikalı yazıyor hocam o 340 lira mı ne

Evet ama Hepsiburada yorumlarında birçok kişi Spigen MFi kablonun Type-C ucunun kolay koptuğunu yazmış. Ben de linkini paylaştığım İnfinitylab kabloyu aldım. Uzunluğu 1.5 metre. Epey kaliteli.

Almayı düşündüğünüz kablonun MFi sertifikasını bu sayfadan mutlaka sorgulayın. Kimi kablolarda MFi sertifikası olmasa bile kutusuna mfi etiketi ekliyorlar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,085
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri