🔥İndirim Samsung Odyssey G5 OLED 27" 2K 180Hz Monitör 20.399TL

Baktığınız model güzel (kötü 360hz panel gördüğümü hatırlamıyorum) bu da övülüyordu incelemelerde ufak tefek sorunları var mı, varsa neler bilmiyorum. Mesela Dell de srgb modunda gama sorunu var incelemelerden ve kullanıcı yorumlarından ögrenebiliyoruz. Ama Philips oled monitör kullanıcısı az ve inceleme sayısı da az oldugundan her şeyini öğrenemiyoruz panelin. Bu attığınız modelin rakibi rog xg27acdng, Alienware aw2725df, mpg 271qrx gibi modeller. Bunların hepsi gen 3 panel. Philips stok da oldugundan 34k civarında satılıyor. Bu fiyata önermem pek mümkün değil. 37k ya 500hz aoc satıldı zamanında. Ayrıca 38-40k ya 4k ve gen 4 modeller varken bunu önermek mantıklı olmaz. Gen 4 de fark şu, Samsung Tandem panele geçti. Yani ek katman ekledi. Bu sayede en az 2 kat dayanıklı olmuş. 5k farka yeni nesil panel ve 4k çözünürlük almak mantıklı değil mi sizce de?

Yok ben yine de 2k alacağım diyorsan Philips alabilirsin. Eğer 500hz modeller indirime girerse onları daha çok öneririm.
Tayfun, 9800x3d-9070 XT ikilisi var elimde. Aslında 4K istiyorum ama hala 4K Gaming için erken olduğunu düşünüyorum. 16 GB Vramle sıkıntı.2K ayarlarda güzel ve akıcı oynayabiliyorum.
Samsung Tandem e geçti derken hangi modelden bahsediyorsun?Ekran mat mı? Samsung un sitesinde de göremedim OLED monitörlerde, yanma garantisi mevcut mu?
Bahsettiğin 500 Hz AOC yi gördüm. CS, Valo tarzı bir oyun oynamadığım için 240-360 Hz fazlasıyla yeterli gelecektir bana

Tayfun, 9800x3d-9070 XT ikilisi var elimde. Aslında 4K istiyorum ama hala 4K Gaming için erken olduğunu düşünüyorum. 16 GB Vramle sıkıntı.2K ayarlarda güzel ve akıcı oynayabiliyorum.
Samsung Tandem e geçti derken hangi modelden bahsediyorsun?Ekran mat mı? Samsung un sitesinde de göremedim OLED monitörlerde, yanma garantisi mevcut mu?
Bahsettiğin 500 Hz AOC yi gördüm. CS, Valo tarzı bir oyun oynamadığım için 240-360 Hz fazlasıyla yeterli gelecektir bana
9800x3d ve 9070xt ile cidden 2k mı oynuyorsun?

16gb yetiyor. Kendim 4070 Ti super ile 4k kullanıyorum. DLSS 4.5 ile görüntü kalitesi uçtu, 1440p de görüntüyü biraz bozuyor ancak 4k da çok iyi çalışıyor. 1440p de DLSS açmayan ben 4k da dlss performans kullanıyorum. Fsr da zamanla dlss seviyesine geleceğinden 4k çok mantıklı. Görüntü çok çok iyi.

6874.webp
6879.webp

Samsung hala mat kullanıyor. 4k 27'' modeller Tandem qd oled. 5 katmanlı panel.

7158.webp
7156.webp

7160.webp

7162.webp

Tandem Woled; 2 mavi + 1 kırmızı+ 1 yeşil katman bulunduruyor, bundan yayılan ışık ise beyaz. Bu yüzden Woled diye geçiyor. Yeni R-G-B altpiksel düzenine sahip Oled de Woled diye geçecek. Bunun sebebi üretilen ışığın beyaz ışık olması. Woled renk arıtıcı ile beyaz ışığı filtreliyor.

Tandem QD-Oled, 3 mavi katman + 2 yeşil katman barındırıyor. TV tarafında parlaklık artarken monitör tarafında parlaklık artmamıştı. Yeni 34'' ultrawide modeller gen 5 panel kullanıyor ve parlaklık 1000nit> 1300nit olarak yükseltildi

Fikrini değiştirecek videolar

Son düzenleme:
16gb yetiyor. Kendim 4070 Ti super ile 4k kullanıyorum. DLSS 4.5 ile görüntü kalitesi uçtu, 1440p de görüntüyü biraz bozuyor ancak 4k da çok iyi çalışıyor. 1440p de DLSS açmayan ben 4k da dlss performans kullanıyorum. Fsr da zamanla dlss seviyesine geleceğinden 4k çok mantıklı. Görüntü çok çok iyi.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Samsung hala mat kullanıyor. 4k 27'' modeller Tandem qd oled. 5 katmanlı panel.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Tandem Woled; 2 mavi + 1 kırmızı+ 1 yeşil katman bulunduruyor, bundan yayılan ışık ise beyaz. Bu yüzden Woled diye geçiyor. Yeni R-G-B altpiksel düzenine sahip Oled de Woled diye geçecek. Bunun sebebi üretilen ışığın beyaz ışık olması. Woled renk arıtıcı ile beyaz ışığı filtreliyor.

Tandem QD-Oled, 3 mavi katman + 2 yeşil katman barındırıyor. TV tarafında parlaklık artarken monitör tarafında parlaklık artmamıştı. Yeni 34'' ultrawide modeller gen 5 panel kullanıyor ve parlaklık 1000nit> 1300nit olarak yükseltildi

Fikrini değiştirecek videolar
Ya zaten pc toplamadan önce de toplarken de 4k hep içimi kemirdi açıkçası.
Eğer son anda vazgeçmeyip 5070 ti alsaydim dlss + mfg ye güvenip 4k alırdım.
Görüntü güzel ama 2K daha akıcı.
Ha sorsan, en çok oyun mu yoksa video mu izliyorsun diye, daha çok video izliyorum. Aslında rekabetçi oyun da oynamıyorum. Genelde hikayeli oyunlar ve Pes 😀
Verdiğin bilgiler çok değerli. Teşekkür ederim ama kafama 4k soktun gece gece.

9800x3d ve 9070xt ile cidden 2k mı oynuyorsun?
Evet. 9070xt 4k mı 2k mı diye sorsan %70-%30 2k üstün çıkar.
Saf kasta zaten 50-60 fps alacaksın. Dlss gibi Fsr 4 destekli oyun çok değil. Mfg yok. Afmf var ama 2k gibi akiciligi yakalayamazsin 4k da

Ya zaten pc toplamadan önce de toplarken de 4k hep içimi kemirdi açıkçası.
Eğer son anda vazgeçmeyip 5070 ti alsaydim dlss + mfg ye güvenip 4k alırdım.
Görüntü güzel ama 2K daha akıcı.
Ha sorsan, en çok oyun mu yoksa video mu izliyorsun diye, daha çok video izliyorum. Aslında rekabetçi oyun da oynamıyorum. Genelde hikayeli oyunlar ve Pes 😀
Verdiğin bilgiler çok değerli. Teşekkür ederim ama kafama 4k soktun gece gece.
FSR 4 zaten DLSS 4'e yakın görüntü sunuyor. FSR 4.5-FSR 5 çıktıgını düşün o zaman daha da iyi olacak.

FSR 4 zaten DLSS 4'e yakın görüntü sunuyor. FSR 4.5-FSR 5 çıktıgını düşün o zaman daha da iyi olacak.
Acaba kazık atar mı Amd, sadece yeni kartlar da olacak diye 😀
Şaka bi yana Amd yi seviyorum, Vram pintiligi yapmayan Amd, 9070xt yi 20 Gb yapsa ne güzel olurdu. Artık bu krizde nasıl olur bundan sonra merak ediyorum.
4k yı da seçenekler arasına aldım. Takipteyim seni 😀

Acaba kazık atar mı Amd, sadece yeni kartlar da olacak diye 😀
Şaka bi yana Amd yi seviyorum, Vram pintiligi yapmayan Amd, 9070xt yi 20 Gb yapsa ne güzel olurdu. Artık bu krizde nasıl olur bundan sonra merak ediyorum.
4k yı da seçenekler arasına aldım. Takipteyim seni 😀
TV uyar diyorsan benim gibi C5 al. Yoksa PG32UCDM Gen 3 bekle. 45k şu an C5. Kasaya bağla benim gibi TV yi, gamepad al hikayeli oyunu aç gör. :D

TV uyar diyorsan benim gibi C5 al. Yoksa PG32UCDM Gen 3 bekle. 45k şu an C5. Kasaya bağla benim gibi TV yi, gamepad al hikayeli oyunu aç gör. :D
Odam hiç müsait değil ya. Bilgisayar masama 27 tam oluyor, 32 alsam hareket alanı hiç kalmayacak
Şu oled i denemeden gidersem gözüm açık giderim o derece

Geri