bnde spora gidicem önmce kreatini almak istiyorum daha getiremedi hepsijetMerhaba arkadaşlar. Amazon'dan ürün aldım, kargoya verilen ürünü daha erken nasıl teslim alabilirim? Ürün cuma günü teslim edilecektir yazıyor, cumaya daha çok var ya. Daha erken teslim almanın bir yolu var mı?
Hocam aslında hepsijet baya hızlı bir firma yarın kapında yazıyor hep bende ne zaman sipariş verdiniz ki ?bnde spora gidicem önmce kreatini almak istiyorum daha getiremedi hepsijet
perşembe günü verdim hiqdan saat 16.40da eğer 16da verseydim bu gün gelmiş olucaktı sabah 10dan beri dağıtımda daha gelemedi 2 mahalledenHocam aslında hepsijet baya hızlı bir firma yarın kapında yazıyor hep bende ne zaman sipariş verdiniz ki ?
Gelir hocam o zaman bugün beklemekten başka çaremiz yokperşembe günü verdim hiqdan saat 16.40da eğer 16da verseydim bu gün gelmiş olucaktı sabah 10dan beri dağıtımda daha gelemedi 2 mahalleden
Amazon prime varsa daha hızlı getiriyorlar,onun dışında yapabileceğin bir şey yok diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan ürün aldım, kargoya verilen ürünü daha erken nasıl teslim alabilirim? Ürün cuma günü teslim edilecektir yazıyor, cumaya daha çok var ya. Daha erken teslim almanın bir yolu var mı?
Amazon prime var ama cuma gösteriyor bende dedim bu nasıl iş yaAmazon prime varsa daha hızlı getiriyorlar,onun dışında yapabileceğin bir şey yok diye düşünüyorum.
O kadar sürmexAmazon prime var ama cuma gösteriyor bende dedim bu nasıl iş ya
İnşAllah bu kadar uzun süre beklemem hocam boşa prime aldık sanki yaO kadar sürmex
Benim bir arkadaşım kasa falan almıştı amazondan 9 Şubat gösteriyordu teslimat 3-4 gün önce geldiİnşAllah bu kadar uzun süre beklemem hocam boşa prime aldık sanki ya
Çok iyiymiş hocam inşAllah banada pazartesi günü getirirler.Benim bir arkadaşım kasa falan almıştı amazondan 9 Şubat gösteriyordu teslimat 3-4 gün önce geldi