Rx 9070 XT ve G65b görüntü bozulması hakkında çözüm

Senin alacağım monitöre tüküreyim zaten g65b yerine alabileceğin o kadar güzel monitör varken 🙏
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle bu dönem ne kadar 9070xt + g65b kombosu yapan gördüysem hepsi selektör yiyor bence monitör ile uyumsuzluk bir şeylik var.
teşhisi koydu kral ya

skjbefkjsbrfkjbsdjkfgbsjkldfgbn
jombooo jombo bana az laf etmedi 5070ti sorarken. İyi ki almışım bf6 çökmeden oynuyorum driver çökmüyo mutluyum
Yav laf etmek değil de sadece oyun oynayacaksan fazladan para vermene gerek yok diyordum xd.

skjbefkjsbrfkjbsdjkfgbsjkldfgbn
jombooo jombo bana az laf etmedi 5070ti sorarken. İyi ki almışım bf6 çökmeden oynuyorum driver çökmüyo mutluyum
bf serisi directX ile çakışıyor ama öyle böyle çakışmıyor amd de varya yalayasım geliyordu 11 e çekince düzeldi

evet hocam da niye usul usul ekranın kapa aç yapmasını beklemişsiniz :cry:
yok yapacağını biliyordum 144pikselin içinden (telefondan çekip whatsapptan atınca kalite düştü) altta göstermelik roblox açık görebilirseniz (en kolay onu buldum)

yok yapacağını biliyordum 144pikselin içinden (telefondan çekip whatsapptan atınca kalite düştü) altta göstermelik roblox açık görebilirseniz (en kolay onu buldum)
amd nin sorununu da nvidia çözüyor lanet olsun sana amd çok yaşa nvidia böyle bir lanet marka olamaz !

bf serisi directX ile çakışıyor ama öyle böyle çakışmıyor amd de varya yalayasım geliyordu 11 e çekince düzeldi
valla 15dk da bir çöküyodu pedere yağlama çalışması yaptıktan sonra 9 taksit ömür boyu ödemeli amazon reisten aldım hemen

amd nin sorununu da nvidia çözüyor lanet olsun sana amd çok yaşa nvidia böyle bir lanet marka olamaz !
amd değil intel kartta yaşamıştım ama siz bilirsiniz :D zaten 9070xt almaktan korkma sebebimin biri de bu olaydı

Geri