Yardım Aula F87 Pro Bozuldu

SyFox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
11 ekim 2025te N11 Üzerinden aula f87 pro almıştım kullanıyordum . Birkaç gün önce oyuna girdim durduk yere benim yürümediğim yere yürüdü tuş takılı kaldı gibi oldu tam anlamadım . Sonra birden fazla kez daha yaptı . Klavyeye reset attım düzelmedi yine . Bazı tuşlara basmadı sayılara basmadı ve basılı kaldı. Bu sorunu hiç yaşayan oldu mu ?

Yaşayan olmadı mi . UP

11 ekim 2025te N11 Üzerinden aula f87 pro almıştım kullanıyordum . Birkaç gün önce oyuna girdim durduk yere benim yürümediğim yere yürüdü tuş takılı kaldı gibi oldu tam anlamadım . Sonra birden fazla kez daha yaptı . Klavyeye reset attım düzelmedi yine . Bazı tuşlara basmadı sayılara basmadı ve basılı kaldı. Bu sorunu hiç yaşayan oldu mu ?
Satıcı kimdi? ürünün garantisi devam ediyor satıcı ile konuşun.

Yakın zamansa mchose x9 aldım onu aldığımdan beri oluyor sinyalde vs. Bir şey olabilir mi

usb alıcıyı kasanın önüne al veya uzatıcı kablosuyla klavyeye yaklaştır %99 çözülür.

Deneyeceğim, bununla bir bağlantısı olabilir mi sizce
ikisi de 2.4 ghz ile olduğu için teoride sinyaller biribirini etkiliyor ama pratikte olmuyor pek. Ben de birebir aynısını cs2 de yaşıyordum aula f75 de alıcı öne aldım çöz,ldü.

ikisi de 2.4 ghz ile olduğu için teoride sinyaller biribirini etkiliyor ama pratikte olmuyor pek. Ben de birebir aynısını cs2 de yaşıyordum aula f75 de alıcı öne aldım çöz,ldü.
Öyle deneyeceğim muhtemelen ondan teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.4ghz dongle birbirlerine karışabiliyor modemi 5ghz yapmayı da deneyebilirsin
Modemle alakasi ne hocam

Güncelleme kulaklik kapaliyken kullanirken yine tuşlar takili kaldı sanırım garantiye göndermem gerekiyor

Güncelleme kulaklik kapaliyken kullanirken yine tuşlar takili kaldı sanırım garantiye göndermem gerekiyor
En kesin yöntem garanti. Benim tek bir tuşta problem vardi. Switch ini değişince çözüldü. Daha sonrasında baktm orda temazsizlik varmış. Seninki genel olduğu için bunla alakalı değil. Garantiye gönder baksınlar

Switch den yapiyorda olabilir yedek taktın mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,198
Üyeler
188,895
Son üye
asilkan60
Geri