GTX 1070 Ne Biçim Ekran Kartıymış La, Resmen Aşık Oldum🤩🤩

Biraz da şans işi sanırım. 9100F yi zamanında ucuz diye aldım ikinci el anakartla beraber, pek online rekabetçi işine girmiyorum belki girsem oraya yetmez ama onun dışında hala oyunları sorunsuz oynatıyor beklentimi aştı baya, geçmişte 9600K da kullanmıştım bundan çok daha iyi değildi.
öyle zaten kanka diyorum ya millet hemen kavgaya giriyor sen bir şeyleri yanlış yapıyorsun cart curt :D olay şu firmalar bize hayal satıyor 3060 çıktı okey sonra 4060 çıkardı pat diye adam 4060 aldı ama tamamen saçmalık çünkü aynı performans 5060 çıkardı yine aynı halt 3 kart neredeyse aynı 3060 4060 zaten aynı bire bir kendim denedim ryzen 5 7600 ün yanına takıp sistem birebir aynıydı hatta bu kartlara 6700 den geçtim 6700 çok az gerideydi bizimkilerde hala babasını malı gibi firmaları savunsun ne diyeyim ben keyiflenip bir konu açıyorum belki milletin gözü açılır aslında her şey o lanet FPS sayacı olmadığını anlar diye ama nafile bunların amacı oyun oynamaktan çıkmış MSİ AFTER BURNER açıp fps sayacına bakmak olmuş al lan işte 10600k 1070 ile 1080p de akıcı oynuyorum ne yani

Tüh burnum havadaymış ya, nereden bildin hocam 😄
“5–6 yıla esamesi okunmaz” diyorsun; 3060 çok mu kalacak? Onu da geçtim, 3060 şu an 10–11K. Ben bu kartı 2800’e aldım.
Keyfi olarak yazıyorum zaten. Kendim Ryzen 5 7600 + RX 6800 Gaming Z Trio kullanıyorum. Bugünden itibaren işlemcim yok orası ayrı tabi sattım çünkü, konu tamamen keyfi fazla Kasma sen kendini, sen benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun, kendince başka bir şey anlatıyorsun.
Benim dediğim şu: Firmalar bize hayal satıyor.
Sen “erir, uçar, kaçar” diyorsun; ben de diyorum ki her sene her sene kart alanlara lafım var. Gereksiz. Firmalar bizi gaza getirip yeni donanım iteliyor ama bir öncekinden bir sonrakinden gram fark yok.
Ryzen 5 7600’ü de bu yüzden sattım. Bana göre gereksiz bir platform.
5600 ile neredeyse aynı performans, hatta denediğimde 5600 daha stabil performans verdi.
Olay zaten donanımsal değil, oyunlar gelişiyor. Yoksa ekran kartları veya işlemciler her gün paslanmıyor yani, 8 yıl önceki bi ark survival evolved ile şuan ki bir ark survival evolvedi oyna 1070 de FPS farkını görürsün, demek istediğim bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rtx 3060 kötü bir ekran kartı ayrıca GB si düşük olabilir senin ekran kartına kıyasla, watt değerleri farklıdır yani her şey olabilir
Olm karıştırdım diyorum freak mısınız **

Şimdi bazı laptoplar var mesela yeni ama windows kullanınca kasılıyor yada yavaş geliyor. Ama eski laptoplar var özellikle HP ve DELL iş serisi. HP de iş serilerindeki hız inanılmaz akıcı geliyor bana. Daha önce Dell ve Hp iş için olan serilerden kullandım. i5 3 nesil vardı. Başka bir modelde i7 3. nesil ama akıyor. Böyle bir şey yok :). Günümüzdeki daha yeni serileri kullandım patates. Şu an m1 kullanıyorum bu da roket.

Pubg için 1070 ekran kartı büyük ihtimalle yetiyor. Yeni kart almanız içinde yeni serilerde artık anlaşmalı büyük ihtimalle yavaşlatma yapıyorlar. Yoksa yeni kart ve işlemci yada işletim sistemi satamazlar. Bir de işlemci farkı var. AMD işlemciler ile her kart aynı performansı vermiyor.

İntel eskiden gtx serisi ile iyi çalışıyordu.

3 video var. 1 inde amd diğerinde intel var. intel olan çok stabil ve 80 üstü ultra ayarlarda.

Bu intel:

Bu amd:

Buda 3050 ve 1070 intel kombosuna göre çok kötü
bunu anlatmaya çalışıyorum kral milletin gözünde oyun oynamak yok artık fps sayacını açıp off lan kaç fps veriyor demek olmuş :D bazıları 4070 varken gidiyor 5070 alıyor laf edemem tabi parası vardır alırda gereksiz yani firmalar son kullanıcıyı tokatlıyor göz boyayarak amaç zaten kavga değil aşırı hoşuma gitti eski bir sistemin böyle performans vermesi 2800 tl lik bir ekran kartı alt tarafı :D

öyle zaten kanka diyorum ya millet hemen kavgaya giriyor sen bir şeyleri yanlış yapıyorsun cart curt :D olay şu firmalar bize hayal satıyor 3060 çıktı okey sonra 4060 çıkardı pat diye adam 4060 aldı ama tamamen saçmalık çünkü aynı performans 5060 çıkardı yine aynı halt 3 kart neredeyse aynı 3060 4060 zaten aynı bire bir kendim denedim ryzen 5 7600 ün yanına takıp sistem birebir aynıydı hatta bu kartlara 6700 den geçtim 6700 çok az gerideydi bizimkilerde hala babasını malı gibi firmaları savunsun ne diyeyim ben keyiflenip bir konu açıyorum belki milletin gözü açılır aslında her şey o lanet FPS sayacı olmadığını anlar diye ama nafile bunların amacı oyun oynamaktan çıkmış MSİ AFTER BURNER açıp fps sayacına bakmak olmuş al lan işte 10600k 1070 ile 1080p de akıcı oynuyorum ne yani
Z serisi anakartla baya gideri var bence 10600K nın, zaten cache hariç R5 5600 rakibi sayılır 😀

Z serisi anakartla baya gideri var bence 10600K nın, zaten cache hariç R5 5600 rakibi sayılır 😀
bilmiyorum valla z 590 buldum aslında :D 5600 5700x aramakla uğraşmadan z 590 alıp geçeyim diyorumda 10600k da da gen 4 desteği yokmuş benim ssd de 7400mb 7000mb okuma yazma var yazık oluyor :D

Mutluysan güzel

Maşallah elinden de hiçbir şey gelmiyor ustamın
IMG_8796.webp

Mutluysan güzel
keyiflendirdi hacı millet savaş ortamı yarattı da ben güzel paraya tatmin oldum bunu anlatıyorum illaha bu değil zaten mevzu 3060 4060 hatta 5060 bire bir aynı kartlar sayılacak performansı veriyorlar 3060 aldıysan neden yenisi var diye 5060 alasın ki bunu demeye çalıştım da neyse hatta bu konuda 2070 süper 2080 varsada aynı gereksiz yani ilerde harbici yetmez yükseltirsin ama harbi yetmez gider 2k 4k alırsın yetemez ztn :D

bunu anlatmaya çalışıyorum kral milletin gözünde oyun oynamak yok artık fps sayacını açıp off lan kaç fps veriyor demek olmuş :D bazıları 4070 varken gidiyor 5070 alıyor laf edemem tabi parası vardır alırda gereksiz yani firmalar son kullanıcıyı tokatlıyor göz boyayarak amaç zaten kavga değil aşırı hoşuma gitti eski bir sistemin böyle performans vermesi 2800 tl lik bir ekran kartı alt tarafı :D
Hocam bende 5070 yerine 3080 aldım 2k ultra grafiklerde akiyor

Hocam bende 5070 yerine 3080 aldım 2k ultra grafiklerde akiyor
al bak işte abi olay bu demek istediğim buda başka yere çekiyorlar 3060 nere bu kart nere zaten hadi performans aynı desek 3060 dediğin kart 9 10 k abartanlar oluyor 12k olsun ben bunu 2800e aldım ya neyin savaşı bu :D keyif aldım yani Abdullah abi de yapmıyor mu adam ikinci el kasa alıyor keyiften gözleri parlıyor bende bire bir aynı zevkteyim şuan millet ne kastı anasını satayım ben anlamadım

çok takılma kanka eleman değişik çar kendince savaş kaos ortamına geçiyor garip adam

Maşallah elinden de hiçbir şey gelmiyor ustamın Alıntıyı görüntüle
penci dürüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,221
Üyeler
188,721
Son üye
dReZ61