GTX 1070 Ne Biçim Ekran Kartıymış La, Resmen Aşık Oldum🤩🤩

1070 idarelik iyi bir kart ona lafım yok, fakat imkanı yok 3060 dan iyi performans vermesine.
muhtemelen ram farkındandır en fazla o sistem 16 gb tı bende şuan 32 gb var ama birazdan sırf meraktan deneyeceğim ve bu değerler işlemci stok fan ekran kartının hiç açılmamış olmasına rağmen böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080 ti - 1080 - 1070 ben de kullanmak istiyorum nasip olmadı daha
güzel kart ya ben ilk sahibinden denk getirdim 2800e

Tek oyunla kıyaslamak zaten saçma, Ayrıca en son oynadığın zamandaki hem oyunun hemde kartın drivers farklı o an driver sorunu olabilir, 5600 + 3060 sistemde başka sorun olabilir. Bir sürü etken var. Ha sen yine aşkına devam et çünkü kötü bi kart değil bende kullanmıştım
öyle tabi şimdi warzone geçicem :D bakalım ne olacak zorlayalım sınırlarını

Yanlış tarafa odaklanıyorsunuz olay işlemcide. R5 5600 gereksiz abartılan bir balon olarak duruyor artık benim gözümde, işlemcimi değiştirecektim bende kaç yıllık giriş seviyesi işlemci i3 9100F var R5 5600e geçeyim dedim test etme imkanım olan bir sistem vardı elime geçmişken işlemci performansına bakayım dedim aynı dediğiniz şekilde sürekli donma takılma stabil olmama FPS düşürme sorunları vardı. Benim 9100F bile bu kadar takılmıyor be diyerek almaktan vazgeçtim.
i3 9100f den R5 3600e geçtim farkı gözle görülür bir şekilde görüyorum hocam yanılıyorsunuz bence

1070 idarelik iyi bir kart ona lafım yok, fakat imkanı yok 3060 dan iyi performans vermesine.
arada yine abartılacak fark göremedim bir 1080 ti 1070 ti alsan yine yiyecek 3060 ı baksana :D

Yanlış tarafa odaklanıyorsunuz olay işlemcide. R5 5600 gereksiz abartılan bir balon olarak duruyor artık benim gözümde, işlemcimi değiştirecektim bende kaç yıllık giriş seviyesi işlemci i3 9100F var R5 5600e geçeyim dedim test etme imkanım olan bir sistem vardı elime geçmişken işlemci performansına bakayım dedim aynı dediğiniz şekilde sürekli donma takılma stabil olmama FPS düşürme sorunları vardı. Benim 9100F bile bu kadar takılmıyor be diyerek almaktan vazgeçtim.
öyle zaten bende 5600 kullanıyordum 2 sene önce gazla ryzen5 7600 geçtim b650 s wifi ile 600mhz cl 30 ramler ile lan baktım takılma oluyor ama 5600 sistem hala akıyor valorant gibi basit bir oyunda 7600 patlıyor dedim lanet olsun bugün sattım forumdan bir arkadaşa işlemci anakartı ddr4 e dönüyorum

Arkadaşınada söyle o da girsin, karşılaştırın
kardeşimde ryzen5 5600 2060 süper var rekabetçi atıyor ona gir dicem birazdan ztn

i3 9100f den R5 3600e geçtim farkı gözle görülür bir şekilde görüyorum hocam yanılıyorsunuz bence
o ikisi çokta bir birlerine uzak işlemciler sayılmaz aslında

3600ü bilmiyorum ama 5600 berbattı FPS olarak evet daha yüksek ama donma takılma en az 2 kat arttı.
Donma dediğiniz başka bir şeyden kaynaklıdır hocam yüksek fps veren bir işlemci neden takılsın ki anlık fps düşüşü oluyorsa drop olabilir bi

güç kısmını geçtim tasarım olarak 10xx serisi kartlar çok iyi bir de 9xx serisinin hall of fame tasarımı var aşırı beğendiğim yeni kartlar çok tırt geliyor görüntü olarak

valla stabildi en fazla olsa olsa 16 gb vs 32 gb farkı olur ama inan umurumda değil kendim deneyimledim 15 yaşımdan beridir boza boza deneye deneye öğrendim bu işi şuan 25 yaşındayım 10 senedir sistem topluyorum bana öğretmeyin lütfen ayar driver işlerini gerçekler bunlar hayal satıyor firmalar mesela benim ddr5 ten ddr4 dönme sebebimde bu 5600 işlemcili bir sistem 7600 işlemci ile aynı performansı veriyor bire bir denedim o yüzden de sattım gereksiz bir para harcaması diye
Reis sistemleri deneme yanılma toplayarak anlayamazsın. Bence yanlışın var, arka plandaki bir uygulama bile FPS düşürebilir. Az öncede iyi dalga geçtiniz bide, burunlar havada biraz. Neyse senin o 1070-1080 serisi eskiden en çok kullanılan oyuncu ekran kartiydi yani güçlü olması normal, yılları geçen bir performansı var. Ultra ayarda 100 FPS de ahım sagim bişey değil. Ultra ayarda 144 sabit alsaydin o zaman tamam denebilirdi benim için ama o ekran kartına ne yazılım ne bişi çıkıyor, dinamik olarak değişen ve gelişen oyunlara karşın zamanla eriyecektir. 5-6 yıla bence esamesi okunmaz

öyle zaten bende 5600 kullanıyordum 2 sene önce gazla ryzen5 7600 geçtim b650 s wifi ile 600mhz cl 30 ramler ile lan baktım takılma oluyor ama 5600 sistem hala akıyor valorant gibi basit bir oyunda 7600 patlıyor dedim lanet olsun bugün sattım forumdan bir arkadaşa işlemci anakartı ddr4 e dönüyorum

kardeşimde ryzen5 5600 2060 süper var rekabetçi atıyor ona gir dicem birazdan ztn
Biraz da şans işi sanırım. 9100F yi zamanında ucuz diye aldım ikinci el anakartla beraber, pek online rekabetçi işine girmiyorum belki girsem oraya yetmez ama onun dışında hala oyunları sorunsuz oynatıyor beklentimi aştı baya, geçmişte 9600K da kullanmıştım bundan çok daha iyi değildi.

Reis sistemleri deneme yanılma toplayarak anlayamazsın. Bence yanlışın var, arka plandaki bir uygulama bile FPS düşürebilir. Az öncede iyi dalga geçtiniz bide, burunlar havada biraz. Neyse senin o 1070-1080 serisi eskiden en çok kullanılan oyuncu ekran kartiydi yani güçlü olması normal, yılları geçen bir performansı var. Ultra ayarda 100 FPS de ahım sagim bişey değil. Ultra ayarda 144 sabit alsaydin o zaman tamam denebilirdi benim için ama o ekran kartına ne yazılım ne bişi çıkıyor, dinamik olarak değişen ve gelişen oyunlara karşın zamanla eriyecektir. 5-6 yıla bence esamesi okunmaz
Tüh burnum havadaymış ya, nereden bildin hocam 😄
“5–6 yıla esamesi okunmaz” diyorsun; 3060 çok mu kalacak? Onu da geçtim, 3060 şu an 10–11K. Ben bu kartı 2800’e aldım.
Keyfi olarak yazıyorum zaten. Kendim Ryzen 5 7600 + RX 6800 Gaming Z Trio kullanıyorum. Bugünden itibaren işlemcim yok orası ayrı tabi sattım çünkü, konu tamamen keyfi fazla Kasma sen kendini, sen benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun, kendince başka bir şey anlatıyorsun.
Benim dediğim şu: Firmalar bize hayal satıyor.
Sen “erir, uçar, kaçar” diyorsun; ben de diyorum ki her sene her sene kart alanlara lafım var. Gereksiz. Firmalar bizi gaza getirip yeni donanım iteliyor ama bir öncekinden bir sonrakinden gram fark yok.
Ryzen 5 7600’ü de bu yüzden sattım. Bana göre gereksiz bir platform.
5600 ile neredeyse aynı performans, hatta denediğimde 5600 daha stabil performans verdi.

valla stabildi en fazla olsa olsa 16 gb vs 32 gb farkı olur ama inan umurumda değil kendim deneyimledim 15 yaşımdan beridir boza boza deneye deneye öğrendim bu işi şuan 25 yaşındayım 10 senedir sistem topluyorum bana öğretmeyin lütfen ayar driver işlerini gerçekler bunlar hayal satıyor firmalar mesela benim ddr5 ten ddr4 dönme sebebimde bu 5600 işlemcili bir sistem 7600 işlemci ile aynı performansı veriyor bire bir denedim o yüzden de sattım gereksiz bir para harcaması diye
Şimdi bazı laptoplar var mesela yeni ama windows kullanınca kasılıyor yada yavaş geliyor. Ama eski laptoplar var özellikle HP ve DELL iş serisi. HP de iş serilerindeki hız inanılmaz akıcı geliyor bana. Daha önce Dell ve Hp iş için olan serilerden kullandım. i5 3 nesil vardı. Başka bir modelde i7 3. nesil ama akıyor. Böyle bir şey yok :). Günümüzdeki daha yeni serileri kullandım patates. Şu an m1 kullanıyorum bu da roket.

Pubg için 1070 ekran kartı büyük ihtimalle yetiyor. Yeni kart almanız içinde yeni serilerde artık anlaşmalı büyük ihtimalle yavaşlatma yapıyorlar. Yoksa yeni kart ve işlemci yada işletim sistemi satamazlar. Bir de işlemci farkı var. AMD işlemciler ile her kart aynı performansı vermiyor.

İntel eskiden gtx serisi ile iyi çalışıyordu.

3 video var. 1 inde amd diğerinde intel var. intel olan çok stabil ve 80 üstü ultra ayarlarda.

Bu intel:

Bu amd:

Buda 3050 ve 1070 intel kombosuna göre çok kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,440
Üyeler
188,757
Son üye
kkratos