❌İndirim Bitti! Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Hocam benimki sürekli atıyordu ama her kolda olmuyor sanırım.

5 para etmez 1000 daha koyup ATK BATLLE PRO ALIN.

Nintendo Switch desteklemesi muazzam bir olay. Abuk sabuk fiyatlara Nintendo destekli Controller satılıyor, bu onu da kapsıyor.

1770328588763.webp

Son düzenleme:
Hocam benimki sürekli atıyordu ama her kolda olmuyor sanırım.
Kopma değil de tanımama sorunu yaşadım, şöyle ki:

Kutudan ilk çıkardığımda USB dongle'ı PC'ye taktım direkt gamepad'i tanıdı. Switch moduna aldım kullandım sonra tekrar PC moduna aldım, hem dongle hem gamepad ışıkları yandı söndü ama bir türlü gamepad ile buluşamadılar. 10 kere sök tak kapat aç yaptım en sonunda tekrar gördü. Ürün kaliteli ama böyle iletişim sıkıntısı varsa hiç hoş değil. Tekrar denemeler yapmadan direkt iadeyi bastım maalesef.

Tuşları olsun, hissiyatı olsun cidden kaliteli ama kronik sorunlu gibi iade etmek en iyisi olmuş.

Bu tür 3. parti gamepadlerde mod değişimi sonrası kopma oluyorsa usb dongle üzerindeki tuşa uzun basın bağlanacaktır.

ürünü 3 kere satın aldım ikisinde sorun yaşadım 3 haftada bıktırdı tavsiye etmiyorum.

Sen neler yaşadın?
Hocam ben 2 adet satın aldım.Tam da sınav haftamdı ondan kaynaklı çok kullanmadım. 1 hafta ardından ikisinide aynı anda kullandım , arkadaşımla fifa attık. Oyunu oynarken 1 tanesi devamlı kendini kapattı , tekrar açtığımda ise dongle'ı tekrar takıp çıkarmam gerekiyordu. Müşteri hizmetlerini aradım değişim için "değişim yetişmez iade yapın , tekrar satın alın isterseniz " dediler. Üçüncü ürünü satın aldım . 4-5 saat sorun olmadı güzel güzel oynadık ardından bir kaç gün sonra tekrar oynarken bazı tuşlar basmamaya başladı. Zaman zaman rb tuşu sürekli tetiklen bırak şeklinde kendi kendine gidip geliyordu. Bazı tuşlar epey geç basıyordu. Süreçten midem bulandı . Elimdeki iki kolu iade ettim . Bağlantı kopması yapanında iadesi kabul olmuştu zaten umarım bunlarda olur . Yazılım desteği , garanti desteği bulunmaması hoşuma gitmedi. Kolu çok beğenmiştim halbuki

Not : iyi anlatamamış olabilirim mazur görün . Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,058
Üyeler
188,872
Son üye
cquohn
Geri