4K mini-led Samsung Neo G8 monitörüm var aşırı güzel desem yalan olmaz mükemmel görüntü veriyor hikayeli oyunlarda vs.XG27AQDMG kullanıyorum main monitör olarak , 5080'e geçiş yaptım 4k oled monitöre geçiş yapılır mı? oled konusunda bir çok gelişme oluyor sanırım tandemler vesaire, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1 sene önce benXG27AQDMG kullanıyorum main monitör olarak , 5080'e geçiş yaptım 4k oled monitöre geçiş yapılır mı? oled konusunda bir çok gelişme oluyor sanırım tandemler vesaire, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
ee naptınız peki hocam1 sene önce ben![]()
fps oyunu yok, aaa ve lol oynuyorum hocam.Çok içerik tüketiyorsan video film geçilir ama sık fps oyunu oynuyorsan ve AAA oyunlar ben 2k da kalırdım.
ee naptınız peki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fps oyunu yok, aaa ve lol oynuyorum hocam.
O zaman geç bence.ee naptınız peki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fps oyunu yok, aaa ve lol oynuyorum hocam.
Aynı boyut ekranda görüntü farkı oluyor mu? Mesela 2k ile 4k arasında çözünürlüğü göz algılayabiliyor mu hocam. Meraktan sordumpg27aqdmg>xg27aqdmg>g81sf>pg27ucdm bu şekilde gitti.
Algılayabiliyor tabi hocamAynı boyut ekranda görüntü farkı oluyor mu? Mesela 2k ile 4k arasında çözünürlüğü göz algılayabiliyor mu hocam. Meraktan sordum.
ne önerirsiniz 4k için peki şuan? 27 inç istiyorum 2 tane daha monitör oldugu ıcın büyütmeme gerek yok 27 gayet iyi geliyor. hem dediğiniz gibi maksat daha keskin görmek zaten.pg27aqdmg>xg27aqdmg>g81sf>pg27ucdm bu şekilde gitti.
Fiyat performans arıyorsan Amazon depodan xg27ucdmg.ne önerirsiniz 4k için peki şuan? 27 inç istiyorum 2 tane daha monitör oldugu ıcın büyütmeme gerek yok 27 gayet iyi geliyor. hem dediğiniz gibi maksat daha keskin görmek zaten.
ne farkı var hocam bu ikisinin? bir de benim xg27aqdmg ne kadar eder sizce?Fiyat performans arıyorsan Amazon depodan xg27ucdmg.
Bütçe sınırı yoksa pg27ucdm.
Biri DP 1.4 biri DP 2.1ne farkı var hocam bu ikisinin? bir de benim xg27aqdmg ne kadar eder sizce?
Monitörü ben 23'e satmıştım. Geçen sene Mayıs'ta.ne farkı var hocam bu ikisinin? bir de benim xg27aqdmg ne kadar eder sizce?