RX 580 den RTX 2060 a geçiş yaptım FPS SORUNU

realizm

80+
Reaksiyon skoru
2
RX 580 den RTX 2060 a geçiş yaptım diğer oyunlarımda gözle görülür hatta değerlerde yüksek olmasına rağmen CS2 de RX580 den kötü bir performans veriyor kalite ayarları da öyle yüksekte falan değil anlamadım nedendir

RX 580 den RTX 2060 a geçiş yaptım diğer oyunlarımda gözle görülür hatta değerlerde yüksek olmasına rağmen CS2 de RX580 den kötü bir performans veriyor kalite ayarları da öyle yüksekte falan değil anlamadım nedendir
cpun ne

Ekran kartı odaklı bir oyunda deneseniz daha gerçekçi bir sonuç olacaktır

ddu ile eski driveri silip güncel 2060 driveri kurdun mu?

hayır yapmadım direk kartı takıp nvidia driverını yükledim
öyle olmaz o :D ddu yükle eski amd driverini ve şuan ki nvidia driverini sil sonra nivida driver sitesinden 2060 driveri indir kur muhtemelen düzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle olmaz o :D ddu yükle eski amd driverini ve şuan ki nvidia driverini sil sonra nivida driver sitesinden 2060 driveri indir kur muhtemelen düzelir
buda olmazsa format atıp temiz kurulum yaparsın oda işe yaramazsa kart problemlidir başka çözüm yolu yok, bu arada psu kaç watt ?

buda olmazsa format atıp temiz kurulum yaparsın oda işe yaramazsa kart problemlidir başka çözüm yolu yok, bu arada psu kaç watt ?
deneyim bi hocam şimdi 550 WATT

amdnin driverını el ile kaldırmıştım görünmüyor ddu nun log kısmında

Son düzenleme:

amdnin driverını el ile kaldırmıştım görünmüyor ddu da
tamam yeterli sen dediğim driver kurulumunu ypa

RX 580 ölçümünü ne zaman yaptın? En son güncellemelerle genel olarak FPS'ler düştü düzgün bir kıyas için RX 580'le (eğer elindeyse) şu anki sürümde test etmen gerek.

amdnin driverını el ile kaldırmıştım görünmüyor ddu nun log kısmında
sen ddu dan amd seçip kaldır de olmuyorsa eski kart duruyorsa tak amd driveri indir öyle tekrar sil

hocam r5 5500 rtx 2060 ın dusuk-orta ayarlarda 1280x960 da 120 ile 140 arasi fps vermesi sacma degil mi sence de
RX 580 ölçümünü ne zaman yaptın? En son güncellemelerle genel olarak FPS'ler düştü düzgün bir kıyas için RX 580'le (eğer elindeyse) şu anki sürümde test etmen gerek.
00

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,293
Üyeler
189,056
Son üye
reek035
Geri