Akvaryum Kasa alınır mı?

Arkadaşlar kasam mid tower olduğu için 360 mm aio triple fan ekran kartı falan desteklemiyor. Bu yüzden büyük bir kasaya geçesim var. Akvaryum kasalar çok hoşuma gidiyor. Ama ısınıyor hava sirkülasyonu iyi değil diyorlar. Gerçekten fark ediyormu? Kasayı değiştikden sonra 360mm aio geçeceğim
güzel bir şey alırsan daha iyi bile olabilir bütçe yetiyorsa h9 flow yoksa h6 flow soğutma bakımından çok iyiler

Arkadaşlar kasam mid tower olduğu için 360 mm aio triple fan ekran kartı falan desteklemiyor. Bu yüzden büyük bir kasaya geçesim var. Akvaryum kasalar çok hoşuma gidiyor. Ama ısınıyor hava sirkülasyonu iyi değil diyorlar. Gerçekten fark ediyormu? Kasayı değiştikden sonra 360mm aio geçeceğim
Zaten 360mm aoi ye geçicem diyorsun o yüzden çok bir farkı olmayacaktır

Yani hava akışı derdin çoksa h6 flow yoksa mag pano.
hayır şuanki kasamda kule tipi ile 9800x3d yi 70-65 derece tutuyorum oyunlarda. Kastettiğim hani akvaryumlar soğumuyor gibi bir problemdi mag pano 100r pz nasıl h6 flowun siyahı kalmamış rgb si
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel bir şey alırsan daha iyi bile olabilir bütçe yetiyorsa h9 flow yoksa h6 flow soğutma bakımından çok iyiler
6-8k arası hocam abartgmaya gerek yok aio alacağım daha

hayır şuanki kasamda kule tipi ile 9800x3d yi 70-65 derece tutuyorum oyunlarda. Kastettiğim hani akvaryumlar soğumuyor gibi bir problemdi mag pano 100r pz nasıl h6 flowun siyahı kalmamış rgb si

İnsanların abartığı kadar vahim değil akvaryumlar 70-65 alıyorsun max 72-73 olur.

Sıcak havayı hızlıca dışarı atabildikten sonra akvaryumun bir dezavantajı kalmıyor yüksek basınçlı fan ve sogutucu ile halledersin bu işi böylece bir dezavantajin olmaz.NZXT H6 Flow yada APNX V1 öneririm 45 derecelik acısı var düz akvaryumlara göre bir miktar daha hızlı hava girişi çıkışı olur ama MSI panoda uzmez.Tabi Apnx de fan yok ama fan alma planınız varsa nzxt ye göre daha iyi bir tercih olur.

Son düzenleme:

h6 6 bin olması lazım AİO bütçesi ne

İnsanların abartığı kadar vahim değil akvaryumlar 70-65 alıyorsun max 72-73 olur.
110 derece g1820 😢 (kasa mesh olsa 30 derece)

h6 6 bin olması lazım AİO bütçesi ne

110 derece g1820 😢 (kasa mesh olsa 30 derece)
aio şuan almayacağım ama lian li hydroshift 360 lcd alırım heralde. Lcd alacağım ona göre her türlü öneriye açığım

Ben asıl akvaryum kasa içine koymalık süs ne alınabilir diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,022
Üyeler
188,689
Son üye
sercem
Geri