Ya bu ikinci el satan elemanlar ne yaşıyor

hayır alsat dediğinde benim gözümde şu ucuza bulursam alırım yine ucuza satarım ki piyasa dönsün bunların ki kendini zeki sanmak mesela a320 aldım 650 tl ye 1200e sattım daha ne yapayım ben elemanların yazdıkları paraya bak
Adam tok olum :D kar marjını yüksek tutuyor sen açsan o ne yapsın(!) :D :D

Serbest piyasa böyle bir şeydir de o üslupta nasıl bir cevap gelmesini bekliyorsunuz adamdan? Almazsanız zaten fiyatını mecbur düşürecek. Adı üstünde serbest piyasa 150 bin de yazabilir. Sen de almazsın

Ülkede kıtlık var, hepimiz açız. Et alamıyoruz. Muz alamıyoruz. Herkes ağlıyor. Böyle haberler izledikten sonra normal bir durum.

Sen görmedin heralde RX 590 a 9k yazmış Abdullah ın youtube videosuna bu fiyat eder sen ne bilirsin falan yazıyor 🤣🤣

Son düzenleme:
Serbest piyasa böyle bir şeydir de o üslupta nasıl bir cevap gelmesini bekliyorsunuz adamdan? Almazsanız zaten fiyatını mecbur düşürecek. Adı üstünde serbest piyasa 150 bin de yazabilir. Sen de almazsın
ha yani sende bu eleman gibisin :D

Kendilerini akilli saniyorlar ama hic bisi yapamiyorlar ama bazi enayiler var bu fiyatlara aliyor

4.200'e bunu alacağıma 3.500'e ASUS MSI B550 alırım. Neyse şimdi yorumuma cevap yazsın da hem alacak gibi umutlandırıp hem de rencide edeceğim adamı.

Yaşadığınız olaya benzer bir olay yaşadım 1 ay önce. Adam 5070 vanguard karta 40k yazmış 2. El karta. Sıfırı 37 civarina düşmüştü birde o aralar. Pahalı diyincede hemen hakaret ediyorlar zeka diye bir şey yok gerçekten.

Sen görmedin heralde RX 590 a 9k yazmış Abdullah ın youtube videosuna bu fiyat eder sen ne bilirsin falan yazıyor 🤣🤣
1770741836170.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,369
Üyeler
188,749
Son üye
hakimxkcm
Geri