itopya, gamer.gen bu iki site axess k.k. 5 taksit yapıyor.Arkadaşlar merhaba. Sistem alacağım. Taksitle peşin fiyatina satan bir siteye pek rastlamadım. Bütçe 120 130k bandında. Sizinde önerebileceğiniz yerler var mı?
çoğu sistem olduğundan pahalıya satılıyor PSU detayı bile verilmiyorHocam yapikredi var bende. Hepsiburada dan sağlam bir sistem öneriniz var mıdır?
Hocam parçaları ayrı ayrı seçip 9 taksitle alabilirsin hb premium worldcard ile ama bi tık pahalıya gelebilirHocam yapikredi var bende. Hepsiburada dan sağlam bir sistem öneriniz var mıdır?
itopya, gamer.gen bu iki site axess k.k. 5 taksit yapıyor.
vatanpc de paraf kart 6 taksit yapıyor. harici olarak hepsiburada, trendyolda 9 taksit ile hazır kasalar da satılıyor.
Hepsiburada en fazla laptop al derim sistem bulaşmaHocam yapikredi var bende. Hepsiburada dan sağlam bir sistem öneriniz var mıdır?
Ya da siteden vade farkını ödeyip alacağız zaten tek tek toplasan o para ediyor diye kendimizi avuturuz ne yapalım. Durum kötü ciddenHocam parçaları ayrı ayrı seçip 9 taksitle alabilirsin hb premium worldcard ile ama bi tık pahalıya gelebilir
Ram cl si yazmıyor galiba çok özensizler yaBu sistem gözüme çarptı ama ssd ve güç kaynağı iyi değil. Ne yapilabilir buna. Laptop tercih etmem kral zaten 4060 laptop var şuan yayin içerik üretimi için pc toplamam lazım.![]()
incehesap Hodor V14 R7-9800X3D 32GB RAM 1TB SSD 16GB RTX5080 FreeDos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
incehesap Hodor V14 R7-9800X3D 32GB RAM 1TB SSD 16GB RTX5080 FreeDos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu sistem pek bana göre değil ben almazdım.BEnde bu fiyat bandına bakıyorum. https://www.idefix.com/gamers-arena...-ddr5-1-tb-ssd-gen4-750w-oem-paket-p-19798864 bu bilgisayara ne diyprsunuz