❌İndirim Bitti! Patriot 32GB ve 48GB DDR5 Ramlar'de Genel İndirim! (30DK STOKLAR BİTTİ)

2x16 7400mhz olanı alabildik ona da şükür konu için sağolun

1770732244312.webp

Bir senede sektörün babaları kadar üretim kapasitesi yaptılar 2027 de naparlar siz düşünün.

Alıntıyı görüntüle
Bir senede sektörün babaları kadar üretim kapasitesi yaptılar 2027 de naparlar siz düşünün.
Alakası yok, Samsung-Hynix-Micron'un wafer kapasitesi 900k-1.2m arası. Ki bu waferlardaki verimlilik de çok oynuyor. Çin'deki analistlerin ve habercilerin paylaşımlarına göre CXMT'nin DDR5'deki verimlilik seviyesi %12-%15 civarında. Sırf piyasada yer edinmek için devlet desteğiyle birlikte yok pahasına satış yapıyorlar. Bu arada diğer üçlünün verimlilik seviyesi %90ların üzerinde. Bir detay daha, CXMT hala hbm araştırmalarını sürdürüyor, daha üretimine başlayamadılar. Kısa sürede yakalamaları sevindirici fakat söylediğin şey yanlış bir beyan.

kaçıranlar bir baksın

Eğer AMD kullanıyorsanız EXPO desteği olan RAM'lere yönelin, sadece XMP destekli RAM'lerde sorun yaşama olasılığınız yüksek.

Alakası yok, Samsung-Hynix-Micron'un wafer kapasitesi 900k-1.2m arası. Ki bu waferlardaki verimlilik de çok oynuyor. Çin'deki analistlerin ve habercilerin paylaşımlarına göre CXMT'nin DDR5'deki verimlilik seviyesi %12-%15 civarında. Sırf piyasada yer edinmek için devlet desteğiyle birlikte yok pahasına satış yapıyorlar. Bu arada diğer üçlünün verimlilik seviyesi %90ların üzerinde. Bir detay daha, CXMT hala hbm araştırmalarını sürdürüyor, daha üretimine başlayamadılar. Kısa sürede yakalamaları sevindirici fakat söylediğin şey yanlış bir beyan.
Dünyada çinle yarışabilecek hiç bir ülke yok ram dediğin üretim zorluğu var cpu gpu gibi ileri teknik değil bunlar sadece zorlu üretim süreci. Çinliler süreçte fabrikanın yanında geçen adamın göz rengini bile bulup almıştır.

Son düzenleme:
Çinli üreticiler ve başka oluşumlar son kullanıcı için ucuza RAM üretecek deniyordu. Bi kaç aya bu fiyatlar balon kalabilir veya bilmiyorum.
yıllarını ram üretimine vermiş samsung micron skhyix bugün dese ki biz yeni fabrika kuracaz ram üretimi için, o tecrübeye bilgiye argeye rağmen 1.5 2 yıl sürüyor banttan ürün indirmeleri. Çinlilerin kısa vadede böyle bir şey yapmaları mümkün değil.

rx 7600 ve r5 7500f var hangi ram çekilir şuan

Son düzenleme:
Geri