Moonlighter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,106
Her mahalleden 2-3 tane ilkokula giden çocuklu aileleri kandırsalar miss adam silkeleme.
Monster kendisi zaten pesıne 1 taksıt veriyor bim için ekstra bir taksit durumu yok yaniAynen 12 taksit yazıyor, dediğin gibi taksit olayından dolayı alan oluyor demek ki çünkü daha önce de monster satmışlardı.
Arkadaşlarr yerli marka bu, yerli marka yerel üreticiye destek cart curtOndan sonra yerli marka yerel üreticiye destek cart curt.
O fiyatlar ne abooooooİyi mi, bana indirim yerine bindirim gibi geldi ama uzun zamandır piyasayı takip etmiyorumBakalım siz ne diyeceksiniz... Almayacağım sadece teknik analiz yapalım ve haberiniz olsun eğer gerçek indirimse eğer...
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3050 ne abi ? Sene 2024 RTX 4060 yeni çıktı. İnternette 4060 laptop satılıyordu 30~32 bin liraya 4 5 farklı marka hem de. Mağazalarda Casper harici 3050'ler 30 binden başlıyordu mağazlardan bir şey almayın. Bir tek ben Casper'ı gördüm internetteki fiyata tekabül eden mağaza fiyatı. O da Kasım indirminden dolayı o yüzden halka geçirme oyununda pro olmuşuz benim anladığım.İyi mi, bana indirim yerine bindirim gibi geldi ama uzun zamandır piyasayı takip etmiyorumBakalım siz ne diyeceksiniz... Almayacağım sadece teknik analiz yapalım ve haberiniz olsun eğer gerçek indirimse eğer...
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yerli marka hele hülü.yörlü marka hele hülü diyenler gelir şimdi![]()
Ahahaha TV'de 2 dakika durmazsın o zaman özellikle çizgi dizi yayınlayan kanallar Monster reklamından geçilmiyor.Bu monster felaketinden nasıl kurtarırız halkı acaba. O kadar ayarım ki şunlara monster kelimesini gördüğüm anda kafa atasım geliyor ekrana
Arkadaşlar rahat olun gönlünüz ferah olsun Bim İslami banka kuracakmış.İyi mi, bana indirim yerine bindirim gibi geldi ama uzun zamandır piyasayı takip etmiyorumBakalım siz ne diyeceksiniz... Almayacağım sadece teknik analiz yapalım ve haberiniz olsun eğer gerçek indirimse eğer...
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle