🔥İndirim Bim & Monster işbirliği, sizce bu fiyata bu donanım..?

bu fiyatlara o ürünleri sırf üstünde monster yazacak diye alan enayiler varsa helal olsun

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Scuz
Monitör dahil 58 bine daha iyisini topladım şimdi xD daha iyi fiyata daha iyisini toplayacak illaki vardır.
Hepsi burada dan baktım tüm parçaları çünkü.

Bu monster felaketinden nasıl kurtarırız halkı acaba. O kadar ayarım ki şunlara monster kelimesini gördüğüm anda kafa atasım geliyor ekrana

Neden yerli ve milli ayağına milleti daha çok kandırıyorlar? Zaten askeri alan dışında doğru düzgün teknoloji üreten bir şirket yok ki, hepsi onun bunun montajcısı, başka bi şey becerebildikleri yok yani, anca halka geçirme :D

İyi mi, bana indirim yerine bindirim gibi geldi ama uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum :) Bakalım siz ne diyeceksiniz... Almayacağım sadece teknik analiz yapalım ve haberiniz olsun eğer gerçek indirimse eğer...

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
3050 ne abi ? Sene 2024 RTX 4060 yeni çıktı. İnternette 4060 laptop satılıyordu 30~32 bin liraya 4 5 farklı marka hem de. Mağazalarda Casper harici 3050'ler 30 binden başlıyordu mağazlardan bir şey almayın. Bir tek ben Casper'ı gördüm internetteki fiyata tekabül eden mağaza fiyatı. O da Kasım indirminden dolayı o yüzden halka geçirme oyununda pro olmuşuz benim anladığım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yörlü marka hele hülü diyenler gelir şimdi :kekw:
Yerli marka hele hülü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu monster felaketinden nasıl kurtarırız halkı acaba. O kadar ayarım ki şunlara monster kelimesini gördüğüm anda kafa atasım geliyor ekrana
Ahahaha TV'de 2 dakika durmazsın o zaman özellikle çizgi dizi yayınlayan kanallar Monster reklamından geçilmiyor. 😂

Son düzenleme:
Bim,de şimdiye kadar uygun fiyatlı bilgisayar görmedim. Fiyat olarak uygun olsa bile özellikler berbat olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,369
Üyeler
188,749
Son üye
hakimxkcm
Geri