Daha uygun fiyatlara Asus MSI gibi markalar varken neden gidip monster alasın ki (taxit avantajı var ondan alan vardır illa)İyi mi, bana indirim yerine bindirim gibi geldi ama uzun zamandır piyasayı takip etmiyorumBakalım siz ne diyeceksiniz... Almayacağım sadece teknik analiz yapalım ve haberiniz olsun eğer gerçek indirimse eğer...
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aynen 12 taksit yazıyor, dediğin gibi taksit olayından dolayı alan oluyor demek ki çünkü daha önce de monster satmışlardı.Daha uygun fiyatlara Asus MSI gibi markalar varken neden gidip monster alasın ki (taxit avantajı var ondan alan vardır illa)
Evet görmüştüm fakat 12 taxit olsa bile aynı ozelliktteki laptoplar çok daha ucuza denk geliyor örneğin hepsiburda gibi sitelerde 9 taxit var olay sadece anlamayanlarin parasına çökmek diye yorumluyorumAynen 12 taksit yazıyor, dediğim gibi taksit olayından dolayı alan oluyor demek ki çünkü daha önce de monster satmışlardı.
yav içecek olan monster sandım napıyım pcyiİyi mi, bana indirim yerine bindirim gibi geldi ama uzun zamandır piyasayı takip etmiyorumBakalım siz ne diyeceksiniz... Almayacağım sadece teknik analiz yapalım ve haberiniz olsun eğer gerçek indirimse eğer...
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle