- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valoda 1600 dpi 0.18 . Fps oyuncusu isen speed alma. Hiç riske gerek yok al hybrit klassgear tiger ı yoluna bak. Amazonda indirim vardı en son 1080 tl idiSens kaç hocam speed mi alsam diye dusunitorum
Valoda 1600 dpi 0.18 . Fps oyuncusu isen speed alma. Hiç riske gerek yok al hybrit klassgear tiger ı yoluna bak. Amazonda indirim vardı en son 1080 tl idiSens kaç hocam speed mi alsam diye dusunitorum
Hocam bataryası nasıl. Ne kadarda bir şarz ediyordunuz ve kaç hz de kullanıyordunuz![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bir çok E-sporcu bu mouseu kullanmakta, bende uzun bir süre main mousum olarak kullandım ve gerçekten çok memnundum. Click hissetiyatı aşırı yumuşak ve elde tutuşu çok çok iyi.
Ben 8khz de kullaniyorum, bana 1 hafta gidiyor.Hocam bataryası nasıl. Ne kadarda bir şarz ediyordunuz ve kaç hz de kullanıyordunuz
Günde kaç saat kullanıyorsunuzBen 8khz de kullaniyorum, bana 1 hafta gidiyor.
4-5 saatGünde kaç saat kullanıyorsunuz