Temudan hala yurtdışı alışveriş yapabilirsiniz!

burak9956

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
781
Geçtiğimiz günlerde temuda bazı yurtdışı ürünlerin tekrar listelenmeye başladığını gördüm, az önce ise bir tweete denk geldim. Temu Türkiye'de ithalatçı sıfatıyla şirket kurup gümrük işlemlerini kendi adına yaparak kullanıcılara satış yapmaya devam ediyor. Sistem yurtdışı bireysel alışveriş modelinden çıkıp Türkiye'deki ithalat firmasından alma modeline dönmüş durumda bu sayede gümrük işlemleri kullanıcı yerine firma tarafından yönetiliyor.

Satışa eklenen yurtdışı ürünler zamanla artacaktır fakat hükümet tarafından yeni sınırlandırmalar gelebilir, alışveriş yapacak arkadaşların hızlı olmasında fayda var.

Buraya da bir taş koyarlar.
Kayıyuuuum kayyııyuuum o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçtiğimiz günlerde temuda bazı yurtdışı ürünlerin tekrar listelenmeye başladığını gördüm, az önce ise bir tweete denk geldim. Temu Türkiye'de ithalatçı sıfatıyla şirket kurup gümrük işlemlerini kendi adına yaparak kullanıcılara satış yapmaya devam ediyor. Sistem yurtdışı bireysel alışveriş modelinden çıkıp Türkiye'deki ithalat firmasından alma modeline dönmüş durumda bu sayede gümrük işlemleri kullanıcı yerine firma tarafından yönetiliyor.

Satışa eklenen yurtdışı ürünler zamanla artacaktır fakat hükümet tarafından yeni sınırlandırmalar gelebilir, alışveriş yapacak arkadaşların hızlı olmasında fayda var.

ürün yelpazesi kısıtlı olacak maalesef ): ama üst limit delinebilir böyle daha pahalı şeyler alabiliriz

Köpek lobici ithalatçıların hevesi kursağında kaldı inşallah terslik olmaz

Köpek lobici ithalatçıların hevesi kursağında kaldı inşallah terslik olmaz
2 ay sonra temu ofisinde uranyum tesisi kurdu çok aşırı kanserojen madde içerdiğinden temu demek yasaklanıyor

vergi hesaplanarak koyarlar fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

altta böyle konu var kahroldum

Ürünlerin %80i maalesef yok.Favoriye aldığım ürünlerin hiç biri Türkiye'ye kargolanmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,843
Üyeler
188,995
Son üye
esmaralda
Geri