❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Alıntıyı görüntüle
bundan önce havit 2002d kullanıyodum, bugün geldi kargo son birkaç saattir kullanıyorum

rahatlık
elime aldıgımda havite göre bu daha ağır ama kafama taktıgımda eski kulaklıgıma göre yüzde 60 daha rahat ve ağırlıgını hissettirmiyo

ses
cs2 girdim herzaman oynarım, bildigin hile açmış gibi duvar arkasındaki adamların ayak seslerini duyuyorum çok iyi

müzik dinleme konusunda, eski kulaklıgımı geçen sene 1k TL'ye almıştım ona göre bu kulaklık baya iyi

mikrofon çok iyi sesimi gayet iyi veriyo

setupunu direk açtım, gelen usb yi taktım, ngenuty diye uygulaması vardı onu indirdim kurdum ses seviyesi 20-25 de kullanıyorum

4200 e almış oldum, öneririm
ben niyeyse mikrofonu beğenemedim, incelemelerdeki gibi gelmedi bana ses

ben niyeyse mikrofonu beğenemedim, incelemelerdeki gibi gelmedi bana ses
Mikrofon aparatını çıkartıp kullanıyorum ben. Kendi üzerindeki dahili mikrofonlar beklediğimden çok daha kaliteli çıktı. Ses net ve yüksek.

Hesapladım, tam 51 aydır Cloud II kullanmışım.

Ben bu tarz kulaklıkları iyi konforla her işi belli bir nebzede kotarabildiği için seviyorum. Bu ürün de Cloud II gibi genel kullanıma uygun bunu söyleyebilirim. Ses kalitesi, ses seviyesi iyi seviyede. Özellikle mid sesler dengeli, tiz sesler keskin ve berrak tutulmuş, bunları yaparken de bass'ları boğmamış. Çok derin veya tok hisli bass'lar beklemezseniz tatmin eder, bass'lar vurucu şekilde hissedilebiliyor.

Ben ses kasmanın önemli olduğu rekabetçi oyunlardan ziyade AAA hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu kulaklığı bir gündür test ediyorum hem oyun hem dizi film hem de müzik anlamında beni tatmin etti. Sadece podcast tarzı konuşma ağırlıklı programlarda sesleri biraz fazla parlatıyor, onu da equalizerden mid ve tizleri bir tık aşağı çekerek çözebildim.

Padlerin deri olması biraz düşündürüyor beni kötü bir hal alırsa diye. Kumaş ped arayışındayım...

Ben beğenmedim açıkçası. Cloud 2 kullanıyorum. Yanına yaklaşamaz benim için. Ses seviyesi olarak arada dağlar kadar fark var. Cloud 3s normal discord, müzik gibi içerik tüketirken normal fakat oyunlarda iğrenç bir boğukluğa sahip. İnanılmaz rahatsız etti beni bu durum. Biraz kullanayım alışırım dedim fakat belli bir süre sonra dayanamayıp çıkartıp kenara koydum. Cloud 2 babadır bizim için. İade de etmedim. Belli bir süre dursun en kötü sarı sitede satışa koyarım. Bir de zaten boşta açılmamış cloud 3 kablolu var. Daha onu da deneyimlemedim.

Merak edenler için ya da eq ayarı yapamamışsındır beceriksizliğin yüzündendir diyecekler için Firmware güncellemesini yaptım, eq ayarlarını da internette araştırdığım çoğu ayarı yaptım fakat boğuk ses sorununa bir çözüm bulamadım. Cloud 2 kadar net, canlı bir sese uzaktan yakından yaklaşamadı. İnternet kafelerde gittiğimde kullandığım boğuklukla aynı.

Yine de çözebilirim, hocam fikrim var diyecek olursanız seve seve denerim. Cloud2 ses netliğine, canlılığına yakınlaştırabilecek birisi varsa lütfen yanıtlayın.

Kardeşim birkaç gündür kullanıyor g733 kullanıyordu kafasına çok baskı yapıyor diye almak istedi benden
g733 e göre ses seviyesi daha düşük
Dahili mikrofonu (iki mikrofonluymuş 3s) olmadan bile daha iyi olduğunu söyledi mikrofonunu beğenmiş
ses kasma özellikle fps oyunlarında daha iyi olduğunu söyledi
müzik ve genel kullanımda g733 biraz daha iyi
g733 e göre çok daha konforlu bence 340 gram ağırlığı ergonomi ile çözmüşler
Genel değerlendirme: 4300 e bence çok iyi fiyattı 5-5.5 arası ederi 6-7 civarına çıkılmaz diye düşünüyorum
Not: Herhangi bir ayar yapmadı uygulamaları yükledi sadece

Ben beğenmedim açıkçası. Cloud 2 kullanıyorum. Yanına yaklaşamaz benim için. Ses seviyesi olarak arada dağlar kadar fark var. Cloud 3s normal discord, müzik gibi içerik tüketirken normal fakat oyunlarda iğrenç bir boğukluğa sahip. İnanılmaz rahatsız etti beni bu durum. Biraz kullanayım alışırım dedim fakat belli bir süre sonra dayanamayıp çıkartıp kenara koydum. Cloud 2 babadır bizim için. İade de etmedim. Belli bir süre dursun en kötü sarı sitede satışa koyarım. Bir de zaten boşta açılmamış cloud 3 kablolu var. Daha onu da deneyimlemedim.

Merak edenler için ya da eq ayarı yapamamışsındır beceriksizliğin yüzündendir diyecekler için Firmware güncellemesini yaptım, eq ayarlarını da internette araştırdığım çoğu ayarı yaptım fakat boğuk ses sorununa bir çözüm bulamadım. Cloud 2 kadar net, canlı bir sese uzaktan yakından yaklaşamadı. İnternet kafelerde gittiğimde kullandığım boğuklukla aynı.

Yine de çözebilirim, hocam fikrim var diyecek olursanız seve seve denerim. Cloud2 ses netliğine, canlılığına yakınlaştırabilecek birisi varsa lütfen yanıtlayın.
Hocam sizin yorumdan sonra bi Cloud II takıyorum bir bu ürünü, ben sizin bahsettiğiniz gibi bir fark hissedemedim. Hatta bu ürün bass'da bir tık daha doyurucu geldi. DtsX açıksa kapatmayı deneyin o özellikle atmosfer seslerinde (cadde, orman, kafe) bir tık boğukluğa yol açıyor.

Hocam sizin yorumdan sonra bi Cloud II takıyorum bir bu ürünü, ben sizin bahsettiğiniz gibi bir fark hissedemedim. Hatta bu ürün bass'da bir tık daha doyurucu geldi. DtsX açıksa kapatmayı deneyin o özellikle atmosfer seslerinde (cadde, orman, kafe) bir tık boğukluğa yol açıyor.
kapatamazlar format harici o gudubet gitmiyor pcden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,220
Üyeler
188,902
Son üye
hasan2161
Geri