Artık her sene bu saçma soruları duymaktan bıktım!

Reaksiyon skoru
148
Abi ben hiçbir şey anlamıyorum ya her sene şu Ramazan geliyor geliyor. Başlıyor okuldaki itler klişe sorulara:

"Oruç tutuyon mu?" "Oruç tutmayanı tuvalette vuracam" Yeter abi ya.

Tutan kendine tutar tutmayan kendine tutmaz. Onun tuttuğu veya tutmadığı orucun sana ne faydası var? Yeter artık İllAllah Ettim ya. Şu Ramazan'ın tadını bir türlü alamıyoruz. Arkadaşlar ben oruç tutamam. Ben kendimi biliyorum ben aç kalınca panik oluyorum strese giriyorum bayılacakmış gibi hissediyorum karnım ağrıyor rahatsız oluyorum. Kim tutmayı istemez? Ama gel gör ki 5 IQ'su olan doğu insanına bu laflar sökmez. Seni ya imansız ederler ya da kâfir. Kendileri de 1 dönem boyunca afedersiniz her haltı yiyen heriflerin tekidir. Ben artık illallah ettim ya.

''Kendine bak ve herhangi bir yakıştırdığınız kelime'' deyip es geçin hocam boş yere cortisol seviyenizi yükseltmeyin boşverin böyle insanları.Başkasının hayatına karışan bir kişinin müslüman olduğundan bile şüphelenirim zaten.Bİrçoğu namaz kılmaz hatta daha cünüp geziyordur.Tutamıyorsanız tutamıyorsunuzdur sağlıktan önemli bir şey yok hocam.

Abi ben hiçbir şey anlamıyorum ya her sene şu Ramazan geliyor geliyor. Başlıyor okuldaki itler klişe sorulara:

Tutan kendine tutar tutmayan kendine tutmaz. Onun tuttuğu veya tutmadığı orucun sana ne faydası var? Yeter artık İllAllah Ettim ya. Şu Ramazan'ın tadını bir türlü alamıyoruz. Arkadaşlar ben oruç tutamam. Ben kendimi biliyorum ben aç kalınca panik oluyorum strese giriyorum bayılacakmış gibi hissediyorum karnım ağrıyor rahatsız oluyorum. Kim tutmayı istemez? Ama gel gör ki 5 IQ'su olan doğu insanına bu laflar sökmez. Seni ya imansız ederler ya da kâfir. Kendileri de 1 dönem boyunca afedersiniz her haltı yiyen heriflerin tekidir. Ben artık illallah ettim ya.

Ciğeri beş para etmez sokak serserisi keşler, Ramazan'da din kisvesi altında zorbalık yapmayı çok severler.

Müslümanlığı koruyorlar abi ✋🙂🤚

Milletin lq su düşük yaptıkları çocukların da lq su düşük

Madem onların iq sorunu var sen neden o okuldasın? Belli ki senin de iq pek iyi sayılmaz. :D

Hiç böyle bir okula denk gelmedim doğrusu, hangi okulmuş burası, meslek lisesi filan mı? Adını sanını yaz ki o okulun bilelim veya şikayet et, korkak olma, her yerde ezilirsin eğer bu anlattıkların doğru ise...

Madem onların iq sorunu var sen neden o okuldasın? Belli ki senin de iq pek iyi sayılmaz. :D

Hiç böyle bir okula denk gelmedim doğrusu, hangi okulmuş burası, meslek lisesi filan mı? Adını sanını yaz ki o okulun bilelim veya şikayet et, korkak olma, her yerde ezilirsin eğer bu anlattıkların doğru ise...
Zaten gerekli cevabı vereceğim ben abim, senle önceki konularda tartıştık hakkını helal et.

Ama bu konu gerçekten çok ciddi. Sadece bu okulda değil, her okulda böyle. Oruç tutmayanı döven, bıçaklayan tipler hele ki doğuda çok fazla.

Tekrar önceki konularda tartışmalarımız için hakkını helal et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama abim ben eğer böyle bir şey gündeme getirilirse benim vereceğim cevap aynen belli.

"Bu benimle Allah arasında bir durum, eğer benim ibadetimi sorguluyorsan benim yerime de Allah'a hesap ver o zaman." Aynen böyle ne eksik ne fazla. Anlayan anlar anlamayana da destan yazsan fark etmez.

Son düzenleme:

Soran olursa gayet rahat bir şekilde yoo deyip geçiyorum. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

Kim tutmayı istemez?
Aklı başında olan herhangibi bir birey istemez ve tutmaz ne kadar aağlıksız bir rutin hani gün boyu yeme akşam tıka basa ye sonra aç kalırım yarın diye gece 3 4 gibi de tıka basa zıkkımlan böbreklerinin içine edersin su orucu olsa hani tamam o sağlıklı ama oruç dediginiz şey hiç saglıklı degil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 IQ'su olan doğu insanına bu laflar sökmez.
Evet doğru doğuda beyin yok

Geri