amadeus22
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
bölgesel olsa gerek.Minimum 450 tl sepet zorunluluğu var. Nasıl olacak bu iş?
bölgesel olsa gerek.Minimum 450 tl sepet zorunluluğu var. Nasıl olacak bu iş?
istedim kral cok saolAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yemeksepetine girin ve Domino’stan “Türkiye Pizza Günleri - 2 Orta Boy Pizza” ürünü sepete ekleyin. Ödeme sırasında kupon kodu kısmına “lezzet” yazın, toplam 200 TL oluyor ve kapınıza kadar getiriliyor. Domino’s teslimat limiti veya benzeri bir sıkıntı yok.Kupon birden fazla kez kullanılabilir. Mobil uygulamada oluyor sadece.
zaten 400 değil mi 2 li menü400e dusuyor bende, konu sahibine tesekkurler
trendyol gibi değil yemeksepeti. min tutarı karşıladıktan sonra kupon kullanabiliyorsun.Minimum 450 tl sepet zorunluluğu var. Nasıl olacak bu iş?
sağolasın hocam.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yemeksepetine girin ve Domino’stan “Türkiye Pizza Günleri - 2 Orta Boy Pizza” ürünü sepete ekleyin. Ödeme sırasında kupon kodu kısmına “lezzet” yazın, toplam 200 TL oluyor ve kapınıza kadar getiriliyor. Domino’s teslimat limiti veya benzeri bir sıkıntı yok.Kupon birden fazla kez kullanılabilir. Mobil uygulamada oluyor sadece.
Bende de 200 e düştü de ileri tarihe nasıl alabilirim şu an yiyecek Halim yok sonuçta
trendyol gibi değil yemeksepeti. min tutarı karşıladıktan sonra kupon kullanabiliyorsun.
bende de 270 oluyor bölgesel farklı fiyatlar
Hocam mesela bizim Dominosta ileri tarihli sipariş verilemiyor, bir farklisinda daha denedim yine ayni sekilde bu da restorana ozel olabilir mi?
yaklaşık 10 yıldır kullandığım hesapta kullandım kodu sorun olmadıAlıntıyı görüntüle
Hiçbir şekilde kodu kullandırtmıyor bile