Güzel paylaşım
Sabah 8.30 da başlamış. Erken bitmiş olabilirÜrünlerin %90 ını stoktan kaldırmışlar diğer ürünler de ya gereksiz şeyler ya dandik şeyler yada fiyatı şişirilip indirilerek %20 civarı bir indirim yapılmış.
Hocam sabah aldım mağazadan teslim şeklinde, stok bulunan mağazaları seçebiliyordum seçtim fakat hiç bir ilerleme yok siparişte.
Benim bildiğim tuzla deposundan o mağazaya geliyor öyle teslim alıyorsun. Ayrıca yoğunluğa bağlı 1-2 hafta sürebilirHocam sabah aldım mağazadan teslim şeklinde, stok bulunan mağazaları seçebiliyordum seçtim fakat hiç bir ilerleme yok siparişte.
Benim bildiğim tuzla deposundan o mağazaya geliyor öyle teslim alıyorsun. Ayrıca yoğunluğa bağlı 1-2 hafta sürebilir
Mağazadan al, internette pek stokları olmuyorÜrünlerin %90 ını stoktan kaldırmışlar diğer ürünler de ya gereksiz şeyler ya dandik şeyler yada fiyatı şişirilip indirilerek %20 civarı bir indirim yapılmış.
Evet genelde 10 günü buluyor gratis siparişleri asdjknjknadsxHocam sabah aldım mağazadan teslim şeklinde, stok bulunan mağazaları seçebiliyordum seçtim fakat hiç bir ilerleme yok siparişte.
Eğer alacağınız ürünün indirim öncesi fiyat 250 tl ve üzeri ise direkt indirim uygulanıyor. Değil ise başka ürünler eklemeniz gereklidir.Magazalarda geçerli mi acaba? Bir de 250tl üzeri alışveriş demiş ama mesela 250tl üzeri tek parça bir sey aldığımda indirim olacak mi yoksa 250tl üzeri bir ürün alıp da ek olarak bunu alirsam mi ( yani en az 2 adet ürün alirsam mi) indirim uygulayacak?