Fiber internet ve Routher hız desteği

knk kardeşin 18 yaşından büyük mü büyükse onun adına abonelik alın yoksa işlemez %25 indirim ( turkcellde çalışıyorum net kuruyom) turkcell fiyat olarak çok ucuz oluyor ve çoğu yerde eve kadar fiber çekiyor
Hocam 100mbps fiber internet kullanıyorum superonline wifi 6 modem aldım turkcellden ama hala telefonda vs kopmalar yaşıyorum. Dağıtıcıya bağladıktan sonrada sürekli kopmalar oluyor. Ne yapmam gerek aydınlatabilir misiniz?

Hocam 100mbps fiber internet kullanıyorum superonline wifi 6 modem aldım turkcellden ama hala telefonda vs kopmalar yaşıyorum. Dağıtıcıya bağladıktan sonrada sürekli kopmalar oluyor. Ne yapmam gerek aydınlatabilir misiniz?
Dağıtıcı kablolu şekildemi bağlı modeme kablosuzmu kablosuz olanlarda kopmalar çok sık yaşanabiliyo

Türkcell açıklamasında wifi6 modem fiyata dahildir diyodu kasada 1000 verse yeter bana telefon çok önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim 18 den küçük ama bu zmaana kadar hep faydalandık %25 indirimden bide hocam türkcell de şuan fiberin yanında verilen wifi6 modem nasıl tam 1000mhps verirmi sıkıntı olmadan modem masrafı çıkarmayak durduk yere kendimize
kurulumda tplink wifi6 istersen o modem en iyisi şuan bozdolabına benziyor tipi ondan sonra zate wifi6 geliyor köşeleri oval sonrasında tekli wifi6 ardından zte kule zyxel sakın taktırma rezalet o. %25 indirim olayı artık 18 yaş üstüne yapılmıyor direkt onun adına olursa oluyor

Bende de 1000 lik fiber var ama extra router almaya gerek var mı
Kablosuz bağlantida 500 ler dahi gelmiyor
uzakta gelmez de yakında 800 900 görüyorsun eğer telefon wifi6 veya wifi7yse

wifi düşüyormu yoksa video izlerken donuyor mu wifi düşüyorsa modem arızalıdır 2. seçenekse fiber kabloda sinyal yüksektir

kurulumda tplink wifi6 istersen o modem en iyisi şuan bozdolabına benziyor tipi ondan sonra zate wifi6 geliyor köşeleri oval sonrasında tekli wifi6 ardından zte kule zyxel sakın taktırma rezalet o. %25 indirim olayı artık 18 yaş üstüne yapılmıyor direkt onun adına olursa oluyor

wifi düşüyormu yoksa video izlerken donuyor mu wifi düşüyorsa modem arızalıdır 2. seçenekse fiber kabloda sinyal yüksektir
Wifi düşüyor hocam. Dağıtıcıda kopup duruyor zaten. Yerde duran ufak kutudan kaynaklı bir şey mi acaba baya eski çünkü.

Selamun aleyküm arkadaşlar
Şuan türktelekomda 50mhps internet alıyorum 600tl ye yakın bi para ödüyorum bakır kablolu alt yapı ile 2ay sonra fiber intertnete geçmeyi düşünüyorum aklıma 1000mhps hız var türktelekomda ilk 6ay 625tl sonraki 12ay 1250tl 18ay tahahütlü vergi ve modem ücreti fiyata dahil değilmiş kampanyada yazana göre
Türkcell de ise 12ay tahahütlü 1000mhps internet modem ücreti ve vergiler dahil 900tl türkcell her türlü daha mantıklı geldi bana açıkçası ama sizinde görüşünüzü almak istedim bu konuda.

Standart bi ev kullanıcısına sizce abartımı 1000mhps sonuçda türkcellde 100mhps 700tl // 200mhps 800tl // 500 ve 1000mhps ise 900tl aman aman bi fark yok ayrıca kız kardeşim diyabet %25 indirim gelicek bu paketlerden birini seçersem onu göze almasak bile sizce hangisini almam lazım sınava hazırlanıyorum yaz gelince oyunun dibine vururm 1 2 ay kadar onu indir bunu indir çok zaman kaybıda yaşamak istemiyorum

Ayrıca 2. bi sorum daha var bende Xiaomi Mi 4A 1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 Anten Router bulunmakta. Misafir odasından bilgisayaarıma ethernetle routher çekiyorum hem wifi ağı evde genişlesin hemde kablolu interneti routherde kullanmak için bu routherin 4C modeli de var bi alt modeli onda 300mhps yazıyodu Benim kullandığım 4A modelinde 1200mhps yazıyo bu routheri 1000mhps ile deneyimleyen varmı acaba cat6 kablo ile 1000mhps verirmi sıkıntısız routheri ethernetle bağıyorum modeme cat6 kablo ile dediğim gibi bu konudada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Superonline geç, 1000 mb insanı gençleştiriyor. Altyapısı destekleyen herkes bu nimetten faydalanmalı.

Anladım hocam onu görüşürüz ordaki bayilikle ozaman modemi dediğin gibi tplink isterim özellikle ozaman %25 indirim işinide bakacaz bi çaresine kardeşim 15yaşında olması lazım şuan onuda orda konuşurum

Wifi düşüyor hocam. Dağıtıcıda kopup duruyor zaten. Yerde duran ufak kutudan kaynaklı bir şey mi acaba baya eski çünkü.
yok o ont wifi düşüyorsa modem arızalıdır nasıl bi modem var sende bakayım

Anladım hocam onu görüşürüz ordaki bayilikle ozaman modemi dediğin gibi tplink isterim özellikle ozaman %25 indirim işinide bakacaz bi çaresine kardeşim 15yaşında olması lazım şuan onuda orda konuşurum
15 yaşındaysa sıkıntı yok yüklenir kurulum ekibi evden çıkmadan hatırlat bize özel müşteri hizmetlerini arayım görev emri oluşturcak engelli raporu için

15 yaşındaysa sıkıntı yok yüklenir kurulum ekibi evden çıkmadan hatırlat bize özel müşteri hizmetlerini arayım görev emri oluşturcak engelli raporu için
Teşekkrler hocam ilgin için bu arada routherim 100mhps veriyomuş en fazla direk modemden çekerim gibi kablouyu yada paraya kıyıp bi routherdaha alcam lan ama routherde 100mphs yazyuor ama kabloda veya routheri modeme kablo ile bağlaınca gene 100mhps max veirymuş saçmalık resmen ben bunun bi alt modeli 4C de alabilirdim oysaki oda 300 veriyo yazıyo ama oda max100 veriyo kabloda

Teşekkrler hocam ilgin için bu arada routherim 100mhps veriyomuş en fazla direk modemden çekerim gibi kablouyu yada paraya kıyıp bi routherdaha alcam lan ama routherde 100mphs yazyuor ama kabloda veya routheri modeme kablo ile bağlaınca gene 100mhps max veirymuş saçmalık resmen ben bunun bi alt modeli 4C de alabilirdim oysaki oda 300 veriyo yazıyo ama oda max100 veriyo kabloda
eski cihazlar 100 hep ya

tuhaf aslında diyebilirim sürekli oluyor ama modemi bir alümüniyum folyonun içine koyarsan daha iyi heryere yayar ama dört dörtlük koyman gerek

Bundan var hocam

Ekler

• IMG_20260214_184855.webp
    IMG_20260214_184855.webp
    993.8 KB · Hit: 10
  • IMG_20260214_184834.webp
    IMG_20260214_184834.webp
    619.6 KB · Hit: 10
Bundan var hocam
zte nin modemi sıfırı yok bunun çıkalı oldu epey bi arıza kaydı oluştur değişsinler knk gelen ekibe sürekli wifiden düştüğünü söyle evdeki herkes için de dikkat et
1771090403724.webp

şu tip zyxel takmasınlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,230
Üyeler
189,049
Son üye
batuhanmamitpoyint
Geri