🚀 Profesyonel Türkçe Kelime Analizör v2.5 | Crimson & Soft Edition

egehasanz

80+
Reaksiyon skoru
4
Demo : https://kelimebulucu.phpnet.us

Merhaba arkadaşlar, bugün kendi geliştirdiğim ve yapay zeka yardımıyla tamamen sıfırdan, modern teknolojilerle kodladığım "Kelime Analizör" projesini sizlerle paylaşıyorum.
Piyasadaki eski usul kelime buluculardan sıkıldığım için hem mobil uyumlu hem de göze hitap eden, yüksek performanslı bir araç ortaya çıkarmak istedim.

🎮 Hangi Oyunlarda Kullanılabilir?

Bu araç, kelime dağarcığı gerektiren tüm rekabetçi oyunlarda en büyük yardımcınız olacak:

• Scrabble
  • Kelimelik
  • Kelime Kulesi
  • Gizli Kelime / Wordle (Türkçe)
  • Hadi / Bilgi Yarışmaları
  • Bulmacalar ve Kelime Avı Oyunları

📦 Dosya İçeriği ve Yapısı

İndireceğiniz pakette iki ana bölüm bulunmaktadır:

1. index.html: Uygulamanın beyni ve arayüzü. CSS3, HTML5 ve JavaScript ile modern bir mimaride yazılmıştır.
  2. İndirme Linki:
  3. turkish_words.js: TDK ile %100 uyumlu, yaklaşık 88.400 kelimelik devasa bir veritabanı. (Hız için özel olarak optimize edildi).
  4. İndirme Linki:

🛠️ Nasıl Kullanılır?

Uygulama oldukça basit ve kullanıcı dostudur:

1. Harfleri Girin: Elinizdeki harfleri yazın. Elinizde boş (joker) taş varsa yıldız (*) karakterini kullanın.
  2. Filtreleme: İhtiyacınıza göre "Şununla Başlasın", "Şununla Bitsin" veya "İçinde Geçsin" filtrelerini kullanarak nokta atışı sonuçlar alın.
  3. Keşfet: Butona bastığınızda milisaniyeler içinde sonuçlar harf uzunluğuna göre önünüze dökülür.
  4. Yardım Menüsü: Sağ üstteki "?" butonuna tıklayarak uygulama içi rehbere her zaman ulaşabilirsiniz.

✨ Öne Çıkan Özellikler

• AI Optimized: Kod yapısı yapay zeka desteğiyle hata payı sıfıra indirilerek yazıldı.
  • Soft & Premium Tasarım: Göz yormayan, modern "Dark Slate" ve "Emerald" renk paleti.
  • %100 Mobil Uyum: Telefonunuzdan veya tabletinizden tarayıcıyı açtığınızda uygulama tam uyumlu hale gelir.
  • Hız: On binlerce kelimeyi tararken cihazınızı asla yormaz, milisaniyelik tepki verir.
  • Geliştirici İmzası: Uygulamanın en altında bana ulaşabileceğiniz Instagram linkim mevcuttur.

🌐 Yayına Alma ve Hosting Önerisi

Bu projeyi sadece kendi bilgisayarınızda tutmak yerine bir web sitesi olarak dünyayla paylaşabilirsiniz. Eğer yayınlamak isterseniz, https://phpnet.us/ sitesi bedava hosting sağlamaktadır. Bu site üzerinden saniyeler içinde kendi ücretsiz sitenizi açıp dosyalarınızı yükleyerek projenizi canlıya alabilirsiniz.

Geliştirici: Ege

Teknoloji: JS / HTML5 / CSS3 (AI Powered)

Güle güle kullanın, geri bildirimlerinizi bekliyorum!
Ekran görüntüsü 2026-02-14 000119.webp

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-14 000203.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-14 000203.webp
    14.3 KB · Hit: 34
Son düzenleme:
Elinize sağlık ama Tam olarak ne işe yarıyor anlamadım. Ne için kullanabiliriz?

Konuya birkaç tane de ss ekleseniz çok iyi olur hocam
ekledim bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinize sağlık ama Tam olarak ne işe yarıyor anlamadım. Ne için kullanabiliriz?
  • Scrabble
  • Kelimelik
  • Kelime Kulesi
  • Gizli Kelime / Wordle (Türkçe)
  • Hadi / Bilgi Yarışmaları
  • Bulmacalar ve Kelime Avı Oyunları tarzı oyunlarda elinizdeki harfleri bu sisteme giriyorsunuz bu sistemde js dosyasındaki 88k kelime içerisinde sizin harflerinize uygun kelimeyi sistem size buluyor

rat yemem demi hocam pcyi tek kişi kullansın istiyorum

Geri