🔥İndirim DAREU EK60 HE Manyetik Switch Klavye 1399 TL

Proletarya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
945
SİYAH

BEYAZ

Ayrıca sitede diğer Dareu markalı ekipmanlarda stoklarda.

SİYAH

BEYAZ

sonunda dareu ürünlerinde bi muhatap var bu da iyidir

SİYAH

BEYAZ

%60 çok küçük ya yön tuşları olmalı

SİYAH

BEYAZ

klavyenin yazılımı kotu diye hatırlıyorum ve malzeme kalitesi switchler vs'de cok kalitesiz zamanla switch bozulma vs olmustu birinde fiyatı cok uygun ama bosa değil arkadaslar bu fiyata manyetik almayın normal mekanik vs bakın manyetik alacaksanız illa

daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavyenin yazılımı kotu diye hatırlıyorum ve malzeme kalitesi switchler vs'de cok kalitesiz zamanla switch bozulma vs olmustu birinde fiyatı cok uygun ama bosa değil arkadaslar bu fiyata manyetik almayın normal mekanik vs bakın manyetik alacaksanız illa

daha mantıklı

bu dareu olan 8k hz diyor ama nekdr doğrudur veya guzel bi 8k hz mi bilmiyorum birde 75'lik kırmızı beyaz modelinde yasamıstı o sıkıntıları bu nasıldır bilmiyorum arkadaslr

2-3 k maks 4 k ya önerebileceğiniz bi klavye varmı. cs oynuıyorum manyetik switch olsa iyi olur diyolar

internette incelemeler güzel asılnda ama 800-900'e membran klavyeler satılırken 1.4 k iyi geldi gözüme. idefixte felan da 1490 lira taksitli ödemek isteyen varsa.

internette incelemeler güzel asılnda ama 800-900'e membran klavyeler satılırken 1.4 k iyi geldi gözüme. idefixte felan da 1490 lira taksitli ödemek isteyen varsa.
800-900'a membran alan hayatını soruglamalı bence bi ara razer tkl 1.4k'ya satılınca hateledim diye linçliyorlardı nemyiş kaliteliymiş neymiş hissiyatı iyiymiş.

SİYAH

BEYAZ

F/p duruyor alınır gibi mouselarıda gelmiş onlarda uygun

SİYAH

BEYAZ

800 e bu alınır mı çöp mu?

2000tl altına hotswap, kablosuz, manyetik, hall effect, yön tuşları olan, türkçe karakterli klavye var mıdır? mümkünse bluetookh ile bağlansa daha iyi, çünkü ipad ve mac ile kullanacağım.

Geri