Bunu almayı düşünüyorum yardım lazım.

Yorumlarınız gerçekten çok değerli teşekkür ederim.

Ama karar vermeme hiç yardımcı olmuyor 😄
30k gayet okey mouse hariç okey ama pazarlık yap tabi pazarlıksız alım satım olmaz tüm siteme kaba taslak fiyat verirsem sistem 20k eder en az monitör en az 6k diğer kulaklık klavyesi falanda 2-3k gibi bir şey bunlar en az fiyatı tabitoplam 28-29k civarı eder yani 30k o yüzden gayet okey geliyor

Anladım hocam 30 benim düşündüğüm fiyat kendisi 35 istiyor. 35 vermeyeyim o zaman.

Sadece kasayı verirse o da olur hocam size uygun monitör buluruz bütçenize göre, isterseniz sorun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen vermez ama klavye fare yazdığına göre ya ufak tefek şeylerle fiyat arttırmaya çalışıyor ya da hepsini tek seferde elden çıkartmaya çalışıyor.

Sıfır am4 sistemler bile 40tan başlar olmuş. 30a alabiliyosaniz alın yoksa max 32 falan. Uste cok gitmemeli normalde. Yine de siz bilirsiniz

Yok maalesef hepsini tekte verecek alırsak.

Anladım hocam aldım notumu teşekkürler.

Genel kanı 30-35 arasında ya da ne kadar aşağıya alırsam iyi gibi o zaman.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Günaydınlar. Fikir varsa açığım konu güncel.

Merhabalar. Özelliklerini yazacağım sistemi 30bin civarında almayı düşünüyorum sizce iyi mi acil fikir ve öneri lazım.

Parçaların garantisi yok kutu ve faturaları mevcut. Neredeyse hiç kullanılmamış bir bilgisayar tanıdıktan alacağım.
Alın ozaman güzel bir pc fiyatta güzel 30k ya iyi pc ekipmanlarda var sonuçta

Tekrar konuştuk 35 bin son fiyatmış.

Facebook gruplarına girin orada ayrı ayrı alın.Eve gecince örnek atarm

Geri