Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,238
başlıktan da belirttiğim gibi pek kazası belası olmayan sanayi yolunu aratmayan basınca giden araba tavsiyeler
manuel otomatik ?başlıktan da belirttiğim gibi pek kazası belası olmayan sanayi yolunu aratmayan basınca giden araba tavsiyeler
farketmez hocammanuel otomatik ?
Bu bütçede linea veyahut punto bakabilirsin üzmez en azından.başlıktan da belirttiğim gibi pek kazası belası olmayan sanayi yolunu aratmayan basınca giden araba tavsiyeler
Bence yıl sonuna doğru almanız daha iyi olur çünkü yıl sonuna doğru fabrikalar araç üretmeye başlayacağı için fiyatlar azalacaktır. Şu her araba değerinin çok üstünde fiyatlardabaşlıktan da belirttiğim gibi pek kazası belası olmayan sanayi yolunu aratmayan basınca giden araba tavsiyeler
Opel derim de su araba bakmak icin berbat bir anfarketmez hocam
hangi araç reis egea symbol ?Bu bütçede linea veyahut punto bakabilirsin üzmez en azından.
Araç fiyatları aşırı attı biz en son sıfır araba almaya karar verdik bekliyoruz eylül sonu teslim.
araba ihtiyacı olunca işte insan fiyatrı göz ardı ediyorOpel derim de su araba bakmak icin berbat bir an![]()
Bende okurken PC sistem zan ettim. Kenimi hazirliyordum![]()
Nakit 70bin varsa elinde egea alabilirsin bence sıfır olarak güzel araba 30 bin kredi çekersin en azından sıfır araban olur.hangi araç reis egea symbol ?
aynen katılıyorum ama devletin bi el atması lazım 2. el araçlar sıfırlardan daha pahalıBence yıl sonuna doğru almanız daha iyi olur çünkü yıl sonuna doğru fabrikalar araç üretmeye başlayacağı için fiyatlar azalacaktır. Şu her araba değerinin çok üstünde fiyatlarda
Başlık açıldıysa konu da açabilir.Burası araba forumu değildi sanırım