Yardım Monitör ve Çift Kollu stant önerisi

Engiinck

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar imzada ki sistemimde hazır olarak kullandığım bir Dell 27" G2724D monitör mevcut ve kutsundan cıkan ayaklarıyla birlikte kullanıyorum.

Çift monitör ve tutucu ile kullanmak istemekten ötürü bu konuyu açma gereği duydum.
Bütçe konusunda çok bir problemim yok ama gidip 15-20k gibi bir fiyat vermek istemiyorum 2. monitör için.
Çift stant ile araştırma yaptım ve https://www.northbayouturkiye.com/urun/h180-w Bu ürünü buldum ama emin değilim anladığım ve bildiğim bir klasman değil maalesef.

Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum :)

Monitör için önerin nedir hocam?

Teşekkürler bilgi için. NorthBayou'dan daha iyisi var mıdır bu sektörde? Güven ile alabilir miyim?
Birde 2. monitör için önerilere ihtiyacım var hocam. 24 inç düşünüyorum kötü bir monitör olsun istemiyorum.

Teşekkürler bilgi için. NorthBayou'dan daha iyisi var mıdır bu sektörde? Güven ile alabilir miyim?
Birde 2. monitör için önerilere ihtiyacım var hocam. 24 inç düşünüyorum kötü bir monitör olsun istemiyorum.
nortbayou iyidir çokça kullanılıyoır zaten tek kollu olanından f80 di sanırım 2 tane alıp daha ucuza kapatabilir ve daha pratik bir konumlandırma yapma imkanına sahip olabirisiniz

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör için halen önerilere ihtiyacım olacak. Aşırı üst düzey bir şey istemiyorum. ortalama 7.5k - 10k arası alabileceğim en iyi monitörü almak istiyorum. Bütçede oynama yaparım biraz daha genel olarak böyle yazdım.

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapacağım.

Monitör için halen önerilere ihtiyacım olacak. Aşırı üst düzey bir şey istemiyorum. ortalama 7.5k - 10k arası alabileceğim en iyi monitörü almak istiyorum. Bütçede oynama yaparım biraz daha genel olarak böyle yazdım.

AOC Q27G4ZR

Asus TUF Gaming VG27AQ5A

olabilir ne tarz istediğinizide yazarsanız hocam onada bakabilirim bunlar 2k 27 inç 27 fazla büyük dersenizde 2kda 27 var genellikle ama 1k yeter derseniz ona görede önerebilirim

Hocam 27 inç 2k gönlümden geçen ama zannetmiyorum sığacağını ben detaylı bir ölçüm yapıp bakacağım tekrardan duruma göre.

Hocam ölçümleri şimdi yaptım. 27 içn 2 tane maalesef çok kötü bir görüntü oluşturuyor mecburen 21-24 inç arası bir ürün almak zorunda bir ürün alacağım gibi gözüküyor. Ona göre öneri yaparsanız benim için iyi olacaktır. vesa bağlantısı olmak zorunda. Aklımda LG
ultragear, Philips Evnia, Asus tuf gaming serilerinde 23.8 inç 1080p 144hz ve üstü ips bir monitör alacağım gibi duruyor f/p hatasız bir ürün kroniği olmayan modeller önerirseniz harika olur.

@Tayfunns

Selamlar imzada ki sistemimde hazır olarak kullandığım bir Dell 27" G2724D monitör mevcut ve kutsundan cıkan ayaklarıyla birlikte kullanıyorum.

Çift monitör ve tutucu ile kullanmak istemekten ötürü bu konuyu açma gereği duydum.
Bütçe konusunda çok bir problemim yok ama gidip 15-20k gibi bir fiyat vermek istemiyorum 2. monitör için.
Çift stant ile araştırma yaptım ve https://www.northbayouturkiye.com/urun/h180-w Bu ürünü buldum ama emin değilim anladığım ve bildiğim bir klasman değil maalesef.

Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum :)
North Bayou bu sektörün Apple'ı gibi düşünmeden alabilirsin ölçülerin uyduğuna eminsen

Geri