Lossless scaling pubg de çalışır mı

bedirrhan

80+
Reaksiyon skoru
50
pubg de 100 80 fps alıyorum monitörüm 144hz lossless scaling kullanarak 150 falan yapabilirmiyim frametime ekletmeden

Ben denemiştim çok fazla input lag oluyor. 300 fps alsanda o lag ile oynayamazsın.

300 değil 100 den 150 yapacak ne kadar frametime ekler ona nereden bakıcam YouTubeda videosu varmi
Mecazi olarak 300 dedim max 30 40 fps koyuyor ama ms arttığı için hiçbir artısı olmuyor aksine eksisi oluyor. Denemek zor değil dene ne demek istediğimi anlarsın oyunda kafanı sağa sola çeviremezsin.

Rekabetçi oyunlarda bu tarz oyuncaklar pek işe yaramaz donanımın verdiği ölçüde devam edin
Diğer oyunlarda sorunsuz kullnırsınız.

Ya o değil Silent hill 2 de 200 fps kadar yakaladım nasıl yaptığımı unutttum RTX4080 ile şimdi sistemi sıfırlayınca 130larda takılıyor

Sisteminiz nedir?

Ayarların hepsini çok düşüğe alıp; Kenar yumşatma orta, Rötuş ve dokuyu düşük yapın. İşleme ölçeği 100'de kalsın. Hareket izi ve vsync devre dışı, DirectX 11 Geliştirilmiş versiyonu seçin. Otomatik kayıt ve ölüm tekrarı ayarlarını kapatın.

Ayarların hepsini çok düşüğe alıp; Kenar yumşatma orta, Rötuş ve dokuyu düşük yapın. İşleme ölçeği 100'de kalsın. Hareket izi ve vsync devre dışı, DirectX 11 Geliştirilmiş versiyonu seçin. Otomatik kayıt ve ölüm tekrarı ayarlarını kapatın.
bios ayarları dahil yapilabilecek en iyi ayarlari yaptım amd den cpu hız asirttirma yapsam fpa artar mı

bios ayarları dahil yapilabilecek en iyi ayarlari yaptım amd den cpu hız asirttirma yapsam fpa artar mı
Cpu için hız aşırtma yapsan faydası olur fakat 5500 e max ne kadar yapılabilir anakart soğutucu önemli detaylar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,469
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri