🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

Arkadaşlar konuya vakıf olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Bugün şubeden kredi kartı çıkardım kampanya için paraf kart verdi özellikle belirttim tüm kampanyalar parafly kart olmasa bile geçerli dedi baktığım da 25000 e 5000 kampanyasını göremiyorum bitti mi bilgi olan rica etsem cevap verebilir mi?
Bildiğim kadarıyla sadece fly kartta oluyor

bu paraf puanlar nerede kullanılıyor yahu? şirket söylemesi ayıp 20bintl paraf puan yatırmış promosyona ek olarak. hangi siteye kartı girdiysem puan falan görünmüyor. garanti kartımı girdiğimde bonuslarım çıkıyor tüm alışveriş sitelerinde...

bu paraf puanlar nerede kullanılıyor yahu? şirket söylemesi ayıp 20bintl paraf puan yatırmış promosyona ek olarak. hangi siteye kartı girdiysem puan falan görünmüyor. garanti kartımı girdiğimde bonuslarım çıkıyor tüm alışveriş sitelerinde...
Kullanacak bir yer bulabildiniz mi?
1 aydır karti yollamadiklari için ve QR'la hiçbir markette puan kullandirmadigi icin subeye gidip hazir kartlardan aldım. A101'e gittim. Fiziki karti Pos cihazina takmasına rağmen yine çalışmadı. Ne menem bankaymis bu ya. Delirtir adami. Bu arada kartim nerede bilen yok. CM subeye git diyor. Şube bilmiyorum diyor:)))
Puani batsin bulasmayin ...daha puanlar nerede kullanilir onu dogru düzgün bir yerde yazmamış ne sitesinde ne uygulamasinda.. ondan aciz
Bddk'ya sikayet edecem.

1 aydır karti yollamadiklari için ve QR'la hiçbir markette puan kullandirmadigi icin subeye gidip hazir kartlardan aldım. A101'e gittim. Fiziki karti Pos cihazina takmasına rağmen yine çalışmadı. Ne menem bankaymis bu ya. Delirtir adami. Bu arada kartim nerede bilen yok. CM subeye git diyor. Şube bilmiyorum diyor:)))
Puani batsin bulasmayin ...daha puanlar nerede kullanilir onu dogru düzgün bir yerde yazmamış ne sitesinde ne uygulamasinda.. ondan aciz
Bddk'ya sikayet edecem.
Ben tamamını petrol ofisinde kullandım.

Bddk'ya sikayet edecem.
n11 idefix geçiyor market olarak carrefour a101 ve bimde kullandım ben

n11 idefix geçiyor market olarak carrefour a101 ve bimde kullandım ben
Hocam a101'de yakın zamanda mi kullandiniz? Az önce a101deydim. Gözükmüyor olmuyor dedi kasiyer.
Banka da adam gibi belirtmiyor hicbir yerde puan nerede geçer. Kesin gectigini bilsem israr edecem.

Hocam a101'de yakın zamanda mi kullandiniz? Az önce a101deydim. Gözükmüyor olmuyor dedi kasiyer.
Banka da adam gibi belirtmiyor hicbir yerde puan nerede geçer. Kesin gectigini bilsem israr edecem.
Petrole gidip dene hocam. Önce sorarsın halkbank paraf para geçiyor mu diye sonra kontrol ederler.

hocam maalesef her şubede yok özellikle halkbank posunuz var mı diye sormanız gerekiyor

hocam maalesef her şubede yok özellikle halkbank posunuz var mı diye sormanız gerekiyor
Halkbank Pos'u derken, fiziksel pos cihazi mi kasıt? Mesela Migros'taki kasiyer:" bütün bankalar için tek bir ortak pos cihazimiz var bütün subelerimizde" dedi.

Bddk'ya sikayet edecem.
pazarama'da geçiyor, direkt satın alım ekranında görünüyor puanlar

pazarama'da geçiyor, direkt satın alım ekranında görünüyor puanlar
Simdi civardaki en büyük migrosa gidecegim. Orada da kullanamazsam verdikleri adsiz kartta sorun var demektir. Sanirim bu bankada yaptigi isi bilen kimse kalmamış.
O da olmazsa migros uygulamasi ve pazaramada gecermis. Ama her alisveriste de Migros uygulamasina 40tl getirme parasi da veresim yok.
Pazarama nasildir hic fikrim yok. Mümkün mertebe amazondan alıyorum her seyi. Pazarama'yi kullanan var mi? Daha fiyatlari göstermekten aciz bir platform. Yasanacak sorunlari simdiden görüyorum. En son care...
Sonuc olarak puan vermeye veriyor ama kullanmak icin atla dere...
Bu arada a101'in kendi sayfasinda parafpara geçtiği bilgisi var.
Memlekette işini düzgün yapab tek kişi yok. Valla yoruldum.

Geri