🔥İndirim Samsung Tab S10 FE 128gb Gümüş Tablet 14.999 tl

ipad 11. nesil mi yoksa bu tableti mi önerirsiniz
Ben olsam Tab S10 fe alırdım. Hem ram olarak önde, hem 90hz, hem de yanında kalemi geliyor.

İpad'de 6gb ram var. Ekran 60hz. Kalemi de yok. Kalemle beraber sana 20k'ya patlar.

Zaten Tablet ya Samsung alacaksın, ya da Apple.

Ben olsam Tab S10 fe alırdım. Hem ram olarak önde, hem 90hz, hem de yanında kalemi geliyor.

İpad'de 6gb ram var. Ekran 60hz. Kalemi de yok. Kalemle beraber sana 20k'ya patlar.

Zaten Tablet ya Samsung alacaksın, ya da Apple.
Hocam iosta ram çok önemli değil işletim sisteminin kendisi android kadar kullanmıyor 1 hafta önce falan ipad 11 aldım gayet güzel tek sorun kalem çıkmaması onu da 400 TL'ye hallettim yani 60hz 90hz olması pek fark etmez diye düşünüyorum ve telefon da iphone ise daha avantajlı olur

Hocam iosta ram çok önemli değil işletim sisteminin kendisi android kadar kullanmıyor 1 hafta önce falan ipad 11 aldım gayet güzel tek sorun kalem çıkmaması onu da 400 TL'ye hallettim yani 60hz 90hz olması pek fark etmez diye düşünüyorum ve telefon da iphone ise daha avantajlı olur
Hocam merhaba hangi kalemi aldınız

400 TL'ye bol gecikmeli kalem xd
ekran zaten 60 hzydi işkence
ram önemli değil diye 17 pro maxta 12 gb ram koydular

Yapışın sakın aynı fiyat diyip ipad falan almayın bu fiyata kaçırmayın bunun dengi 30 binlik ipadler

400 TL'ye bol gecikmeli kalem xd
ekran zaten 60 hzydi işkence
ram önemli değil diye 17 pro maxta 12 gb ram koydular
Hocam kullanmadığınız şeyler hakkında haterlık yapmaya gerek yok kasmayın kendinizi 1. Olarak kalemde hiç bir gecikme yok 2. Olarak sence 17 pro max ile ipad a16 aynı olabilir mi hiç ios kullanmadın sanırım ama benim 4 gb ramli androidim vardı zaten 2 gb ramini sistem kullanıyordu hiç bi şey açmasam bile şu an iphone 11 var 3 gb rami var bir gram kasmıyor aynı şekilde ipadde kasmıyor android fanlığı yapıcam diye böyle kasmanıza gerek yok her markanın da kendine göre avantajları var sizin mantığınıza bakarsak androidin de üst seviye telefonlarında 12gb ram var o zaman android 12 gb ramin hepsini kullanıyor sizin mantığınıza göre böyle oluyor kesinlikle o adamlar o rami gelecekteki güncelleme desteği ve yapay zeka desteği için koymamıştır evet ekran da 60 hz diye dalga geçmiş sanki 90hz olunca yağ gibi akıcak o 30hz çok etkiledi her şeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba hangi kalemi aldınız
https://ty.gl/ixc7809xbdpxn Ben bunu aldım hocam avuç içini reddediyor ve bi gecikmesi de yok ben sadece yazı yazıp test çözüyorum o yüzden kompleks bi kaleme ihtiyacım yok diye bunu aldım siz resim falan çiziyorsanız basınç ve eğim sensörlü olması daha iyi olur o da sadece orijinalde var

Son düzenleme:
Aylardır tablet bakıyorum gözüme xiaomi pad 7 kestirdim ama şimdi bunu görünce kafam karıştı hangisini almak daha mantıklı ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,861
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri